26 November 2008

Sajak Kematian

Sajak kematian... Merupakan sebuah video yang telah di larang penayangannyer... Ape lar manusia sekarang ni... Asal nak bagi tazkirah jer mesti nak protes... Kalau sal pendidikan sex leh jer ajar start skolah rendah... Tapi kalau sal Agama Islam espcially sal kematian da kene band.. Ade jer yang x pueh ati...

Aku baru dapat tengok video ni... Walaupun video ni memang dah lame terbit, tapi sekarang baru aku tau kehadirannyer... huhuhu... ketinggalan tol... =O Memang agak seram lar jugak...

Secara kesimpulannyer, bagi pendapat aku, video ni still patut disiarkan pada dak2 skolah... Tapi lebih bersesuai adalah bagi mereka dah masuk skolah menengah... Macam kate orang melentur buluh biar dari rebung (Skolah menengah di kategorikan rebung gak lar... =)

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin