26 January 2012

Welcome to Leo Photogenic

Di sini ade someone yang ingin daku perkenalkan... Iaitu, Mr Rashidi akak Mr Leo Photogenic....I xkan rekemen kalau menda x best... Tapi ni siyes best... Nak tengok portfolio dia, korang leh lar klik link SINI... X banyak gambor kat sini... bukan per, En Leo ni x sempat update.... Uhuuu....

Leo Photogenic menyediakan khidmat jurugambar untuk pelbagai jenis majlis seperti perkahwinan, bertunang, naik buai, birthday party, new baby born, konvokesyen dan macam2 lagi.... Kalau korang ade yang kenan, atau just nak tanya2 harga pun boleh aje, silalah berhubung terus dengan beliau di :

H/P : 019-377 8435
Email : mohd.rashidi.isa@gmail.com
Web : http://www.leophotogenic.com/




Dan sekarang, ade berita baik buat korang.... Sekarang Leo Photogenic tengah wat offer.... Serendah RM800 korang leh dapat macam2... Photobook sampai 30 pages, fully wedding cover dan siap dapat outdoor photoshoot lagi... Mane nak dapat yang murah2 tapi Cantek.... berbaloi2.... Offer berakhir pada 31 March (Bukan lar bermaksud klu wedding lepas 31 March dah x pat promo ni.... Bukan.... Asalkan korang book sebelum 31 March, korang akan dapat harga yang berpatutan ini... Jadi, jangan tunggu lame2... Grab it now....


18 January 2012

Obsesiku



p/s : Wishing En Tunang akan nyanyikan lagu ini untuk ku.... Love You~~~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin