26 January 2012

Welcome to Leo Photogenic

Di sini ade someone yang ingin daku perkenalkan... Iaitu, Mr Rashidi akak Mr Leo Photogenic....I xkan rekemen kalau menda x best... Tapi ni siyes best... Nak tengok portfolio dia, korang leh lar klik link SINI... X banyak gambor kat sini... bukan per, En Leo ni x sempat update.... Uhuuu....

Leo Photogenic menyediakan khidmat jurugambar untuk pelbagai jenis majlis seperti perkahwinan, bertunang, naik buai, birthday party, new baby born, konvokesyen dan macam2 lagi.... Kalau korang ade yang kenan, atau just nak tanya2 harga pun boleh aje, silalah berhubung terus dengan beliau di :

H/P : 019-377 8435
Email : mohd.rashidi.isa@gmail.com
Web : http://www.leophotogenic.com/




Dan sekarang, ade berita baik buat korang.... Sekarang Leo Photogenic tengah wat offer.... Serendah RM800 korang leh dapat macam2... Photobook sampai 30 pages, fully wedding cover dan siap dapat outdoor photoshoot lagi... Mane nak dapat yang murah2 tapi Cantek.... berbaloi2.... Offer berakhir pada 31 March (Bukan lar bermaksud klu wedding lepas 31 March dah x pat promo ni.... Bukan.... Asalkan korang book sebelum 31 March, korang akan dapat harga yang berpatutan ini... Jadi, jangan tunggu lame2... Grab it now....


6 comments:

C'chanteque Manes said...

peeewwwitt,..awal2 je bukak website dh nmpk muke Cik Imma..Leh jd model la cik Imma kite..hihhi

Imma Yusri said...

hahaha.. model to be lar kot.... kekeke...
nanti ko kawen hire lar laki aku.... mesti cun melecun gambor korang nanti... hehehe

C'chanteque Manes said...

bleh2..kasi diskaun 50% yer..hihihi ;P

n0n0n said...

macam best je?tp belum ada modal r...lepas 31mac leh dpt diskaun x?

Imma Yusri said...

Cchanteq Maness : amboi ko... camtu aku selaku bakal isteri leh sengket... hahahaha...

nonon : pas 31 march x tau lar camne... ko nak kawen dah ker??? klu dah dpt tarikh ko book jer... book sblm 31 march dapat promo ni... kawen bebile pun xper. janji dalam 2012 ni gak...

n0n0n said...

pandai ko promote?aku nk kawen tp life aku tgh koyak giler ni....nk kne bg hidup aku stabil balik r....huhuhuh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin