31 December 2010

Kalau ANDA X Suke, Ade aku Kisah???


Ahhhh, jahatnye name entri blog kali ni...

Tapi aku suke... Muahahaha...

Yelaa... Kalau ko marah??? Ade aku nak kisah???

Lagi aku suke ade lar... Ngeh3... [Kejam.. Kejam... Seumpama kuar tanduk lar... Mr FA tolong buang tanduk ini buleh??? Kui3...]


Ape lar 'manusia berkenaan' itu... Nak hangin2 lak... Dia ingat dia HOT Stuff kot sampai banyak stalker... Ehhh silap beso lar, muke cam 'manusia berkenaan' tu campak ke ikan piranha pun diaorang x hingin makan.. Ape sang Rhana kate???
"Rosak lar gigi i kalau makan ini punya 'manusia berkenaan'


Kalau campak ke kandang harimau lak, ape sang rimau cakap???
"Cirit birit kalau aku manusia berkenaan ini"


Kalau campak ke kandang monyet... Ape sang nyet kate???
"Hooreyyyyy kite dah dapat sedara baru....!!!"



p/s : Hidup mesti HAPPY... Tpai kalau dah wat silap tu, ngaku lar dulu, baru HAPPY kan diri... Peace...!!! MySpace

29 December 2010

Prelude 2010

Macam x sangka jer dah nak masuk tahun baru... Memang dah masuk tahun baru pun (Kalau refer pada Calendar Islam). Dan ape yang nak di coret curutkan adalah berkenaan yang gadget @ items yang aku nak beli ini tahun... Adalah tercapai atau tinggal kenangan jer... Muahahaha...

Item No 1
Produk ini aku balun 2 kali lagi. Memandangkan aku sangat suke menggunakan produk ini, jadi ia masih bertahta di hati. (SK II aku campak dah)


Item No 2
Owhhh my MG... Inilah dia Mr Gendut aka MG... Aku memperolehinya mase besday aku yang ke-25 yang lalu... Walaupun baru peluk 6 bulan, aku tengok cam nak lunyai jer MG kesayangan aku ni... Huk3...

Besday ke-26 nak menghoyan ape lak??? Hohohoh...


Item No 3
White plate set ni x jadik beli... Bukan nak black list terus, tapi di pospone kan until aku dah kawen aka aku dah ade umah sendiri... Umah Manjoi aku sekarang ni dah full booked... Dah penuh pinggan mangkuk dalam kabinetnyer. So kalau aku tambah, memang nak cari nahas ngan mak aku lar... Kui3...
Item No 4
Set Buffet ini juga mengalami kegagalan. alasan same gak seperti di atas... Kabinet Mak aku dah traffic Jam.. Harap maklum. Sila lah tunggu sehingga anda ade kabinet sendiri yer...


PALING BEST
Aku dapat beli Camera DSLR 550D... Ngeh3... Salah 1 coming soon list aku dapat remark [x] hik3... Dan sikalang saya mau jadi Travelog Photographer... Ade bakat x???


Tahun 2011 punya wish list lum wat lagi... Nak beli ape ek??? Or planning untuk kawen... Ok gak... Kekekeke...~~~~

15 December 2010

Isteri Solehah...

Mals nak tulis pape... Kome dengar je lah ceramah tu sebab aku pun nak cakap menda yang same cam Ustaz Kazim cakap jer pon.... hohoho...


Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami



FYI, ini Part 4 sahaja, klu nak part 1 - 3 dan seterusnyer leh klik link kat bawah...

Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 1
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 2
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 3
(Part 4, sila klik kat atas ni jer yer... )
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 5


Dan sebelum kite mengakhiri majlis, saya hiburkan anda dengan lagu ini.... Enjoy babe...


09 December 2010

Selamat Pengantin Baru Presiden Menghoyan...



Selamat Pengantin Baru kepada

...May & Bai...

Terkejut beruk aku sebab tetibe jer diorang dah kawen... Dulu kate lambat lagi... Tup2 kul 2 pg aku dapat SMS Wedding Invitation... Korang memang rare lar beb... Hantu pun ade gak... Huahuahua... Dan kenduri korang pun rare giler.. Ternganga mase aku sampai sebab ramai giler orang... Pastu 1st time aku tgk barisan yang sgt panjang untuk amek makanan... Fuhhh.... Yang nyata aku makan nasi bungkus jer ritu... May & Bai sile blanje aku nasi wanggey... Marah beb x rase nasi minyak korang... (kui3)

Pape pun aku bersyukur sebab korang kawen jugak. Selepas ini Menghoyan dah xdak huhahuhahuha dah... Semo pakat bawak anak bini jer nanti... Makin membeso FAMILY Menghoyan kite nanti... Syabas...




... Salah Sorang member Menghoyan dah berSATU... Who's NEXT ???? >>>>>


Jawapan kepada 'Who's NEXT???

>>> Dah confirm2 pasni is Cik Puan Azah... Hujung tahun ni jer...
>>> And dah confirm2 Mama Afa tidak termasuk dalam soklan ini... (Paham2 jer lar... hahahah)
>>> Dan dah confirm2 pas Azah is Gimah...
>>> Aku + Fana + Zeze bile lak weh????? (Zeze tu dah kawen, tapi nikah jer belum... hahahah)

06 December 2010

Semoga leh SENYUM lame...

Last week muke saya ini macam maa

MySpace


Tapi ini hari sudah tukar ke...


MySpace


Saya mau lari sampai ke langit... Leh x??? Kui3...

03 December 2010

Smelly News

Apa itu "Smelly News"???
Ia adalah seumpama berita yang menusuk idung sampai bawak ke hati. Dan lebih parah lagi kalau tertikam dalam hati... Owhhh main hati-hati yang bahaya ni... Huahuahua...

Yer, aku dapat berita Tengik tadi. Tengik tu cam bau ketiak orang yang dok bertapa kat gunung yang x mandi bertahun2... Adakah anda tahan??? Ofcos xtahan + Benci + Jijik + Cam nak sepak2 and penerajang jer sape yang nyibuk... MySpace

Apakah berita yang di war-war kan itu???? Biarlah rahsia wat mase ni... Sebelum meletup, baik aku larikan diri... Muahahaha....

Sebelum aku ngamuk lagi layan dulu lagu ini... Saya suke lagu ini... suke cite ini... Mr FA pun suke gak... True Love... Ade ker true love zaman sekarang ni??? hohohoh...


Lagenda Budak Setan : Bila Cinta (GIO)



Melalak dalam karok jamban bes gak kan...???

01 December 2010

Demam Campak

Apa itu demam campak??? Biase kan??? Dan kebiasaannyer terkena pada kanak2. Dan x mustahil orang tua pun leh kena.. Tengok sendiri pada Perdana Menteri kite. Baru jer baik... Hehehehe...

Apa itu DEMAM CAMPAK??? Demam di mana para penghidapnyer suke main Campak2??? Kui3... Menurut yang aku bace kat Infosihat.gov , "Demam campak ( Rubeola ) adalah jangkitan akut pada kanak-kanak disebabkan virus measles. Pesakit demam campak biasanya mengalami gejala jangkitan saluran pernafasan dan disertai ruam pada kulit. Penyakit ini sangat mudah menular kepada orang lain melalui titisan cecair dari mulut dan hidung semasa bercakap, batuk atau bersin. "


Tanda - tanda demam campak???

- Demam suhu yang tinggi...
- Batuk, selesema dan sakit tekak
- Mata berair dan sensitip pada cahaya
- Sakit Otot

Kalau tgk pada gejala ni cam biase jer kan untuk demam2 yang lain... Cume bezanyer, demam campak ni akan timbulkan ruam2 (bukan ketul cam demam pelentung yer) kat muke, tangan dan badan... Biasanya ruam ni menten sampai 4 - 7 hari... Dan sepanjang tempoh itu, tangan jangan gatal2 nak menggaru kat ruam tu...


Macam mana nak rawat demam campak???

- Memula, makan lar panadol. Kasi kebah demam tu...
- Jangan berjemur. Orang tua2 cakap nanti ruam tu leh jadi itam
- Jangan makan kicap... Nanti hitam parut...
- Minum air kelapa dari start demam sampai lar baik. Ini untuk ensure semo virus campak tu tercampak keluar...
- Dan yang paling penting sila cari Daun Semambu.. Untuk ape daun ni, ofcos lar sebagai penawar aka sebagai penggaru...

Orang tua2 paling pantang biar kite menggaru tempat2 ruam dengan tangan. Riso makin teruk. Jadi untuk menggantikan tangan, silalah guna daun semambu ni. Ikat wat 1 jambak, pastu pukul ke badan. Memang lega seh... Terbukti sangat lega...

Pastu gunalah daun semambu ni untuk mandi sekali... Adeh, teringat mase demam campak dulu... Mandi dalam baldi yang penuh ngan daun semambu. Sakit wooo... Xmo demam campak dah... kekekeke...

Mujur demam campak ni imum... Sekali jer seumur idup... So pada yang belum kena, sila jangkitkan diri anda dengan demam campak supaya nanti dah kawen, senang nak jage anak yanga kena demam campak... Kalau x, kang jadi cam Najid Tun Razak. Dah tua2 baru kena Demam Campak.. Aisehhh....


p/s : Pada incik demam campak, sabar yer... Seminggu lagi anda jadi ensem balik.... ^^

30 November 2010

Selamat Tinggal

Selamat Tinggal kepada anda berdua...
Hati ini sudah tertutup wat korang berdua...
Hati ni dah tawar melihat keletah korang... Kelihatan X comey langsung...
Hati ini sakit apabila tahu anda masih x matang2 lagi...
Hati ini terluka apabila kalian berdua sejahil itu...
Hati ini membatu dengan pujuk rayu anda apabila ketahui anda lah penyebabnyer...
Hati ini Sakit... Sakit... Sakit...

Sudah, pergi jauh dari hidupku ini...
Hati ni dah majuk dah...
Xmo kawan dengan anda dah...

~~Nukilan pada 26 November 2010 ~~

[Gambar ini tiada kaitan langsung ngan entri ini]


Lagi tensen tatkala ini adalah kerana opis dah block FB....

~~Tensen~~ MySpace

22 November 2010

Wedding Video

Sekarang ni ade macam2 ternd sempena nak kawen... Mule2 aku didedahkan dengan isu 'Pre-Wedding Photografer' oleh Cik Selamah Kundang... Pastu baru2 ni aku tergoda ngan Wedding Video oleh CST Production ... Tertawan ngan wedding video lak... Bile tengok dah macam cite NONA pun ade... kekeke....

Oleh yang demikian, saya telah menyimpan harapan nak buat video sedemikian rupa... Xmo wat video gune slide show jer.. Tu trend lame.. Nak real video... Pendek kate sila lah refer ngan video kat bawah ni. Anda pasti paham... kekekeke...






p/s : Saya mau wat ini macam video leh x??????

p/s no. 2 : Sepatutnyer posting kali ini ade bau2 tanduk jahat. Tapi disebabkan telah di brain wash semalam, so x jadi 'jahat' tetibe 'angauuuu' (tettttttttttttttt...) Muahahaha....~~~~

16 November 2010

Selamat Pengantin Baru Tiam & Johari

Kepada Puan Athirah dan suami tercinta, saya selaku empunya blog Gedik Geli Girlz ingin mengucapkan :

~SELAMAT PENGANTIN BARU~
Semoga Berkekalan Dunia & Akhirat

Johari + Athirah + Anak2 = Forever LOVE (InsyaAllah)

:: Sesi bersama pengantin sebenar ::

\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:: Sesi dengan upcoming Bride..::

????? Siapa menyusul selepas Tiam????


Kepada Puan Tiam, khidmat anda saya sangat perlukan... Props2 anda semasa wedding banyak menggoda hati kami... Pasni ajar aku camne nak wat semo tu yer... Hik3.... Semangat nak belajar, camne nak kawen... Lalalalalalalala...~~~~


p/s : Ade melambak lagi picture.. Jumpe kat Princess Diaries...

15 November 2010

Hooreyyy...!!!

Wah3... Aku sungguh teruja sebab hasil kerja terjun bebas ku telah mendapat pengiktirafan dari Cik Selamah Kundang berserta panel yang lain... Bangge siut... Walaupun hanya mendapat kedua, tapi saya sangat berbangge... Ingat hati kering xleh layan bab angau2 ni... Rupanya aku sudah mampu... Adakah aku sudah angau??? (Opssss...)


Ok, sikalang aku sedang menantikan hadiah yang telah di janjikan... Nak kongsi ngan Dak Cuk Mo Man Tai lar... Cukup x???? Hahahaha... Kalau x cukup, makan sendiri udah.... Ape ek adiahnyer??? Adakah KFC???? Ehhh xingat lar plak... hohoho....

Kepada Cik C'Chanteque Maness, anda jangan jeles yer... Aritu saya dah ajak suh join... Kalau join, mesti ko pun dapat makan KFC ngan aku.. kekeke....

11 November 2010

Air Asia - FREE SEATS

Buat pertama kali dalam hidup aku men'book' tiket online Air Asia. Sangat mencabar minda dan mental... Memandangkan Free Seats, jadi kena cepat... Kang tunggu2 lagi lar mahal... Hohoho... Disebabkan memang dah plan nak pergi ***** (destinasi perlu dirahsiakan dari paparazi) jadi dengan semangat waja pagi2 masuk opis terus bukak web Air Asia... Handal kan aku....

Memandangkan 1st TIME, jadi situasi menjadi huru hara... Himpunan mesej bersimpang siur di HP aku pada awal2 pagi... Jari aku hampir melecet akibat kekalutan memesej rakan2 subahat yang akan turut serta dalam holiday ini... Ade yang tengah period pain... [kekekeke] Ada yang tengah perhimpunan, kerja kat tempatPOLIS katekan... Giler betui... 1st TIME katekan... Mekaseh pada rakan2 yang beri kerjasama... Sesungguhnya, susah payah kite berhasil...

Dan dari pengalaman ini, saya dengan bangganya mengistihar, tiket telah berjaya di rampas dari tahta Air Asia.. Muahahahaha... Siap amek pakej luggage besau lagi... Jadi pada rakan subahat, sila bawak luggae besau... Nanti nak borong ikan masin... Kui3...

Aku dah konfirm borong sakan nanti... Nak cari buah tangan untuk family... Untuk memember... Untuk opismate... Untuk student (Apply to T&C)... Untuk bakal mak mertua (opssss...), Untuk dak cuk mo man tai (Opssss...) Aipppp... aippp..... lebih2 lah minah ni...

Memandangkan holidaynyer Bulan July tahun depan, jadi saya mempunyai banyak mase untuk saving duit untuk di bawak ke sana.... Muahahahaha... Kekekeke...

Semoga semonya berjalan ngan lancar... Amin...



Tips & Trick

Bile rase2 nak flight gune Air Asia, silalah ikut step2 kat bawah ni... (peringatan untuk diri sendiri sebenarnya. Takut akan datang blurr balik...)

Step 1
Sila layari Air Asia.com
Bile dah klik kat BOOKING TICKET, otomatically lar akan sampai ke window kat bawah ni... Kalau x sampai tu, silalah sampaikan jugak...
Ape tujuan window ni??? Tujuannyer untuk kite bagitau Air Asia destinasi mane kite nak menghoyan...


STEP 2
Silalah pilih kapal terbang jenis ape kite nak... Nak bentuk itik ker??? Nak upe kapal selam ker??? Nak rupe pumpkin pun ade... Korang pilih jer...
Lupe nak tambah... Bukan jenis kapal terbang jer, tapi sekali ngan mase.. Pepandai lar nak pilih...


STEP 3

Ok, ini bahagian yang aku nyampah... Leceh... Bab detail aku no prob lagi... Kalau masuk detail rakan2 subahat, ade yang kucar kacir... Kui3... So selaku ketua rombongan Cik Kiah ni, jadi aku dah lantik diri sendiri untuk dibubuh ke bahagian "Contact Detail"... ISi mana yang patut yer...


STEP 4

Jeng... Jeng... Inilah bahagian lenguh... Dah mule dah dia tanya Guest kite... Kalau anda sebagai guest, sila isi lagi nama anda pada bahagian ini. Kalau anda selaku agent pelancongan jer, jangan isi. Kalau x, kena bayar kang... Kekekeke...

Sile penuhkan kesemua guest yang anda ade... TQ

Please Take note,
Sebelum nak book, silalah ambil butir2 peribadi Guest seperti berikut :
1- Nama Penuh
2- I/C Num
3- Tu jer lar...


STEP 5
Ini masih di window yang same. Cume aku scroll ke bawah sikit lar... Mase ni bayaran untuk luggage anda... Pada yangs edar diri anda tu kaki shopping, siap2 lar amek yang berat2... Untung... Mase ni harga dia murah... Dan pada yang backpack jer, memang untung, xyah bayo pape... (Aku xmungkin akan berada di kategori Backpack...)


STEP 6
Masih di window yang sama... Ni bab 'Peak A Seat'... Untuk nak jimat RM25 (VIP seat) & RM5 (Normal seat) sila klik button "Continue without picking a seat"... Bagi aku menda ni x yah... Kan leh jimat... Kalau takat naik flight g Langkawi xkan nak VIP Seat kot???


STEP 7
Dah klik button tadi, akan kuar lar window ini pulak... Bab Insuran... Aku melakukan kesilapan besau kat sini mase lalu. Ade ker patut aku beli insuran ni.. Hampeh... Bagi nak elak bayar, pada 1 window sebelum ni, sila KLIK "Cancel"... Mase tu akan kuar window kat bawah ni dan cepat2 pilih "No, Thank You". Tindakan ini dapat menjimatkan almost RM20 seorang...


STEP 8
Akhirnya sampai lah kepada kemuncak segalanya... Apa lagi, tau nak jalan, kena tau lar kuar duit... Hahaha... Sila wat pembayaran. Digalakan guna kad debit dari kad kreadit sebab kalau gune kad kreadit, nanti kena charges... Rugiiiiiii woooo....


Nanti anda akan dapat email itinerary dari Air Asia. Apa yang kite semo dah ter'list' kat situ.... Lain2 step tunggu masenyer nanti... No more experience lagi... Huk3....

Pada rakan subahat yang dah register nama, silalah bersiap sedia. Kumpul lah duit start sekarang supaya anda tidak menyesal di bulan July nanti... Kekekeke... Tentative mmg havoc lar... wehohohoho...

p/s : Pasni part time job adalah mengusha Jualan Mega kat Air Asia... Kalau dapat MAS nanti lagi best... Baru leh lagak Orang Kaya2.... Hohohohoho....

p/s kepada rakan subahat : Jangan perkenalkan diri anda di comment box saya. Nanti pecah rasier kite...

10 November 2010

Happy 1st Anniversary

Ehhhh Dah Setahun Dah....??? Cepatnyer...

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat ulang tahun pertama, "Pengkhianatan Anda Terhadap Saya"... Kui3...

Tumey x cekelat tu??? Aku wat spesel sempena 1st anniversary ni... Muahahaha....

04 November 2010

Tema PreWedding Yang CG Rasa Menarik

Yeahhhh... Aku join gak... Semo gara-gara jemputan personel Cik Selamah Kundang... Walaupun hati dah kering (baru nak basah2 balik, bukan mimpi basah yer) bab kawen ni, tapi di gagahkan jugak... kui3... Semoga aku berjaya... hahahaha...


Idea tempat adalah :

Kawasan LALANG...Apsal aku pilih??? Ofcos sebab senang nak di temui. Xyah g jauh2 mahal2... Belakang umah pun boleh kot... But please take note, saya nak Lalang yang dah kaler cekelat yer... Yang hijau2 REJECT...

Dan kalau lagi cantek cari kawasan yang berbukit... Nanti Cik Selamah kat bawah bukit. Bride-to-be atas bukit... Perghhh mesti cantek gambo tu...

[Pic ni bukan lar kategori lalang. Tapi kaler lalang yang macam ni aku nak]

Props :

Mule2 baju aku nak ala-ala kampung nelayan... Baju kurung ngan kain batin. Lelaki lak Baju melayu ngan kain pelikat (bukan kain songket yer)


Aku nak ade Gitar... Grengggg... grennggg...


Dan lagi comel kalau bawak teddy bear 'busuk' sekali... Kekeke...


Lain2, "kamera DSLR aku".. Aku nak dia turut serta menjadi model di sisi ku... kekeke... (Aku ker yang nak Pre Wedding Photo shoot ni??? )


p/s : hati kering pun berjaya wat entri ini... Sesungguhnye entri ni cam ade virus tegar. Made me angau lar plak...

Jeng... Jeng... BIG... BIG....

Hahahaha... Ini dia aku dengan riaknyer nak tayang my new gadget... Kekekeke... (Memang telah diidam setelah sekian lame mendalah ni dan akhirnya berjaya jugak aku miliki. Ayat-ayat riak semakin kelihatan.... Hohoho...)

Riak lar sangat. Gune pun x bape reti lagi ade hati nak riak... Tapi aku sangat puas hati... Dapat lar mengambik gambar2 cekelat yang mampu meliurkan hati yg melihatnyer... hehehehe... Xyah gune SATIO dah... Leh buang kot kamera dia.. Kamera jer lar... Yang lain aku nak lagi... Hahahaha... (p/s : bile aku pakai SATIO nih??? )

p/s : pengguna SATIO jgn kecik ati yer... Gurauan berkasih semata...

[Mangga ni tetibe ada classical value...]

Lihat, bukan senang nak amek gambor camni... Pendek kate leh basah ketiak lar nak mendapatkan hasil se'sharp' begini... Marvelous Cik Gedik...

Percubaan terus di lakukan.. Pepatung aku seperti di awang-awangan... Sayang wehh menda ni. Made in Vietnam... Satu dah bagi padatersalah orang. Rase nak mintak jer balik pepatung hijau aku tu... Mahal ni... Kalau x silap aku 10,000 Dong kot...


Ini percubaan outdoor. Dulu main belasah jer.. Kali ni kena kasi setting sikit. Baru hidup gambor... Kui3... Betui x tuan guru???

PERCUBAAN PERTAMA

PERCUBAAN KEDUA


PERCUBAAN KETIGA

Ok lar not bad. Masih perlu rajin lagi... Kekeke... Jejaka yang agak montel di bawah ini adalah sifu terjun bebas aku. Mekaseh Encik Kandar. Kalau ade yang tercari2 photografer leh cari dia... Harga baikkkk punye... Mamat ni xdak blog. So aku xpat nak buh link dia... Maaf semo...

.
.
.
.
.
.
.
Hehehe... Sudah aku tunjukan hasilnya, baru leh gtau ape menda yang aku dah beli... YESSSS.... Betui tu, memang kamera DSLR Canon 550D. As a beginner sesuai lar ngan model ini... Lagipun leh rakam video. Pergi karok nanti leh lar rakam lagi aksi panas... Hahahaha...

Wahaiiiiii, Cik Selamah Kundang selaku idolaku, sila lah tengok ape yang anda dah wat terhadap aku??? Gara2 kehebatan Cik Selamah ni, aku dah tergoda nak jadi Travel Photographer... Hehehe... 1st destination is to umah Tiam sempena wedding dia Sabtu ni... Kekeke...

02 November 2010

Addicted : Buzzer Beat

Walaupun umur dah cecah2 tahap matang ni, tapi habit lame masih x ilang lagi. Owhhhhh aku dah addicted balik ngan Drama Jipun.. Dan ini time, sudah jatuh cintey ngan Buzzer Beat... Macam mane nak layan si cintan manis ku ini??? Korang leh tangok kat TV3, Ahad kul 3pm... Tapi kalau rase xde TV kat umah tu and ade laptop jer... Leh lar tengok kat My Soju...

Cerita ini aku pun xtau lagi ape ending. Kena tunggu tiap2 minggu. Katenyer ade 11 episode... Best cerita ni mestilah sebab Hero and Heroin dia Cun meluncun... Bergegar jiwa aku... Hahaha... Hero dia adalah Yamashita Tomohisa as Kamiya Naoki dan heroin dia lak Keiko Kitagawa as Shirakawa Riko...

FYI hero dia ni dulu penah berlakon kat Queen of a Lunchtime. Mase tu dia budak2 lagi... Siyes, mase tu sangat lar x hensem... hohoho... Apsal ek dulu x ensem sekarang ensem??? From my observation lar, dulu Yamashita Tomohisa ni kurus keding. Memang sebatang lidi lar. But now, dia dah makin tue kot (Muke makin macho) dan dia dah build up sikit badan kasi berisi + ketul2 sikit (bukan spare tayar yer) terus dia nampak sebijik macam Takuya Kimura (my 1st BF)

Jadi pesanan Cik Gedik di sini adalah, jangan lar anda jadi kurus kering... Nanti anda di kategorikan sebagai TIDAK MACHO.... Kekekekeke.... (pesanan ni aku cam tujukan kat seseorang jek...)

[Lihat wajah Takuya Kimura. Sebijik same ngan Yamashita Tomohisa kan???]

[Yamashita Tomohisa 2 dari kiri... Kurus kering punyer versi... hahaha...]

[Heroinnya]





Owhhhhh... Aku sangat suke lagi di atas ni... Semangat tol... Video Klip untuk lagu ni bersempena cerita ni aku x jumpe... Sorry lar ek... huhuhuhu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin