09 December 2010

Selamat Pengantin Baru Presiden Menghoyan...



Selamat Pengantin Baru kepada

...May & Bai...

Terkejut beruk aku sebab tetibe jer diorang dah kawen... Dulu kate lambat lagi... Tup2 kul 2 pg aku dapat SMS Wedding Invitation... Korang memang rare lar beb... Hantu pun ade gak... Huahuahua... Dan kenduri korang pun rare giler.. Ternganga mase aku sampai sebab ramai giler orang... Pastu 1st time aku tgk barisan yang sgt panjang untuk amek makanan... Fuhhh.... Yang nyata aku makan nasi bungkus jer ritu... May & Bai sile blanje aku nasi wanggey... Marah beb x rase nasi minyak korang... (kui3)

Pape pun aku bersyukur sebab korang kawen jugak. Selepas ini Menghoyan dah xdak huhahuhahuha dah... Semo pakat bawak anak bini jer nanti... Makin membeso FAMILY Menghoyan kite nanti... Syabas...




... Salah Sorang member Menghoyan dah berSATU... Who's NEXT ???? >>>>>


Jawapan kepada 'Who's NEXT???

>>> Dah confirm2 pasni is Cik Puan Azah... Hujung tahun ni jer...
>>> And dah confirm2 Mama Afa tidak termasuk dalam soklan ini... (Paham2 jer lar... hahahah)
>>> Dan dah confirm2 pas Azah is Gimah...
>>> Aku + Fana + Zeze bile lak weh????? (Zeze tu dah kawen, tapi nikah jer belum... hahahah)

5 comments:

juju_illyana said...

xlm lg la tu...hehehe kene keje keras lg la imma

Cik Cekelat said...

uhuk3... harap2 dekat lagi lar... member semo dah kawen, aku nak hang out ngan sape nanti??? awuuuu...~~~

C'Chanteque Maness said...

hahaha..hangout la ngan en.adik...keke

Rashidi Isa said...

ehem2..en.adik?..
hohoho..dah ada rupenye..terkeciwa sikit..huk2..

Imma Yusri said...

huda : aipp... en adik tu hanya utk ko ngan ehem2 jer... kekeke

shidi : alahai keciannyer... jgn nangis kat sini, ilang lar macho... hohoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin