29 December 2010

Prelude 2010

Macam x sangka jer dah nak masuk tahun baru... Memang dah masuk tahun baru pun (Kalau refer pada Calendar Islam). Dan ape yang nak di coret curutkan adalah berkenaan yang gadget @ items yang aku nak beli ini tahun... Adalah tercapai atau tinggal kenangan jer... Muahahaha...

Item No 1
Produk ini aku balun 2 kali lagi. Memandangkan aku sangat suke menggunakan produk ini, jadi ia masih bertahta di hati. (SK II aku campak dah)


Item No 2
Owhhh my MG... Inilah dia Mr Gendut aka MG... Aku memperolehinya mase besday aku yang ke-25 yang lalu... Walaupun baru peluk 6 bulan, aku tengok cam nak lunyai jer MG kesayangan aku ni... Huk3...

Besday ke-26 nak menghoyan ape lak??? Hohohoh...


Item No 3
White plate set ni x jadik beli... Bukan nak black list terus, tapi di pospone kan until aku dah kawen aka aku dah ade umah sendiri... Umah Manjoi aku sekarang ni dah full booked... Dah penuh pinggan mangkuk dalam kabinetnyer. So kalau aku tambah, memang nak cari nahas ngan mak aku lar... Kui3...
Item No 4
Set Buffet ini juga mengalami kegagalan. alasan same gak seperti di atas... Kabinet Mak aku dah traffic Jam.. Harap maklum. Sila lah tunggu sehingga anda ade kabinet sendiri yer...


PALING BEST
Aku dapat beli Camera DSLR 550D... Ngeh3... Salah 1 coming soon list aku dapat remark [x] hik3... Dan sikalang saya mau jadi Travelog Photographer... Ade bakat x???


Tahun 2011 punya wish list lum wat lagi... Nak beli ape ek??? Or planning untuk kawen... Ok gak... Kekekeke...~~~~

5 comments:

puterablack said...

pls add n follow.. tq..new blog 4 lelong barang but pic still not upload.. :) ... pls advise ur frend to follow me.. :)
http://puterablack-lelongbarang.blogspot.com

Imma Yusri said...

tq mr puterablack

C'Chanteque Maness said...

hoho..aku suke incoming wishlist 2011 ko..KAWEN....yeahhh!! i book for pengapit...ihik!!

Rashidi Isa said...

huhu..gud bye 2010..hello 2011..huhu..hope impian, n harapan tahun hadapan dpt dicapai..cayok2..^^

Cik Cekelat said...

huda : hik3... yeke ko leh book ni??? jgn ko kawen dulu dr aku udah...

shidi : Insyaallah... harap semo berjalan ngan lancar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin