15 December 2010

Isteri Solehah...

Mals nak tulis pape... Kome dengar je lah ceramah tu sebab aku pun nak cakap menda yang same cam Ustaz Kazim cakap jer pon.... hohoho...


Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami



FYI, ini Part 4 sahaja, klu nak part 1 - 3 dan seterusnyer leh klik link kat bawah...

Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 1
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 2
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 3
(Part 4, sila klik kat atas ni jer yer... )
Syurga Bagi Isteri Yang Mentaati Suami Part 5


Dan sebelum kite mengakhiri majlis, saya hiburkan anda dengan lagu ini.... Enjoy babe...


5 comments:

bdk macho said...

tu la kak imma, org suh kawen awal xnk...

eh?!!!... ni bkn sebab xnk nih, nie xlaku kowt...

bdk macho said...

tu la kak imma, org suh kawen awal xnk...

eh?!!!... ni bkn sebab xnk nih, nie xlaku kowt...

Imma Yusri said...

kuang asam ko dak macho... akak cool and steady k...

Anonymous said...

mcm da kawen je awk ni kan...

Imma Yusri said...

anony : ehhh yeke??? elok gak nak kawen... idak ler gatai memanjang... hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin