23 October 2009

Tak Mungkin Kerna Sayang

Semalam terkenang lak kisah lalu... Ermmm biasa lar terkenang kisah duka lama... Tapi x lama lepas tu, aku layan lagu nih... "Tak Mungkin Kerna Sayang".. Lagu ni memang kena jer ngan jiwa aku sekarang...

Jadi pada insan yang dikenang tuh, jangan lak perasan... Sebabnya "
Sekali segala ada, Ada rindu yang datang tiba2, Tak mungkin kerana sayang, Cuma terganggu oleh perasaan


Lirik Lagu Tak Mungkin Kerna Sayang - Alyah

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba2
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

21 October 2009

AFB 4204

Kecian nyer si Kechik ku kena tahan kat workshop... Dia sakit... Jadi dia perlukan rawatan yang sepatutnya... Cian dia sorang2 kat sane...

"Kechik jangan takut eh, mE ade jer dekat2 sini...
Kang petang mE amik kechik k... Kechik kete baik kan...
Kechik berani...
Cayang kat Kechik"

-Itulah kata-kata peransang yang ku berikan sebelum meniggalkan dia di sana...

~~~ Si kechik dalam bilik pembedahan ~~~
P/s : Bertahan lar Kechik... Sesungguhnya, I LOVE YOU

02 October 2009

::antibiotik::

Semalam aku kena 'Brain Wash' with mY Mr Black Secret... Kena cuci abes lar... Semua pasal bendalah kat sebelah tu (..Antibiotik..). Nak lawan sangat... Amek ko.. huhuhu...

mY Mr Black Secret cakap
"Antibiotik tu kalo xbis mkn y bhye. Kalo bis mkn xpe. Kalo xbis, virus xabs mati, so die da imun, next time kne mkn y lg kuat. If syg mknbis, smpi die mati, then if next time skt lg. Leh guna dose y sme. Syg ni dgr sape la ckp. Kalo xelok, xd klinik bg antibiotik"

Itu lah dia penjelasannya. Dulu aku penah bace paper, kalau amek selalu antibiotik akan menyebabkan antibodi badan makin lemah... Dan kite memerlukan antibiotik chemical jer selalu... Tapi mungkin problem ni akan berlaku kalau kite tak abeskan antibiotik tu... Ia da imun... Ermmmm 1 more knowledge i got... Thanks Mr Black Secret

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin