17 March 2010

I'm Back..!!!

Setelah berHoliday selama 4 hari 3 malam + 1 hari MC [12hb-15hb Mac 2010 is HOLIDAY + 16hb Mac 2010 is MC DAY] , hari ini aku dah memulakan kerja ku... Ohhhh totaly mood bekerja sangat lar tiada tatkala ini...

Apa yang ada adalah bantal busuk yang aku tinggalkan di atas katil gebuku di rumah sana.... Ngantuknyerrrr.... Nak tido lagi.... Walaupun Holiday aku tidaklah memenatkan, tapi kemalasan diri mengatasi segala-galanya... Dah lar student cuti... Tatkala ini hanya de sorang jer FYP student.... Mampukah untuk aku lena sebentar lagi??? Kita nantikan....

Anyway, holiday kali ini sangat menyeronokkan... 1 pengalaman baru dalam hidup aku... Dan di sebabkan Holiday ini jugak, banyak juga Anjakan Paradigma yang akan berlaku dalam diari hidup aku... Insyaallah....

p/s : Gambo kat sebelah ni adalah di Dataran Sg Mekong... Bergambo ngan Nyonya dayung sampan ku... kekeke... Comey x aku ngan Topi pinjam tuh????

09 March 2010

Hugo Boss... Murah at Mydin

Ni adalah jalan-jalan time CNY yang lepas... Baru harini nak upload... hahaha... Sesungguhnya aku sangatlah teruja dan terkejut dan juga tidak kurang gembiranya aku apabila pulang dari Mydin Mall kat Subang Jaya tu... Kenapa??? Nanti lar jap g aku cite...

Alkisahnya bermula dari umah Abah Long kat Puchong... Sesaje ziarah dia yang baru kuar dari Sepital... Sian Abah Long ku, kaki dia bengkak... huhuhu...

Melawat orang sakit jangan lame2... Nanti makin senget diorang di buatnya... Jadi bagi membendung perkara demikian dari berlaku, kami pun beransur sejurus selepas Jam 5 (Cam kuar pejabat jer, balik kul 5... wakakaka..~~~)

Jadi selepas itu, daripada pulang saje ke rumah tanpa wat pape, baik kite jalan-jalan dulu. Kite pergi Mydin Mall ker??? Begitu lah serba sikit ayat yang kuar dari mulut abah aku... Sesungguhnya ayat tadi tu tipu jer... Aku pun x ingat ape bapak aku cakap masa tuh... Mak aku bantah memula tu, tapi kami jalankan juga... Dan akhirnya sampai lar jugak... Beso jugak Mydin Mall... 1st time pergi ni agak kejakunan lar jugak, cam puak asli jakun lar plak...

Parking kete, pastu kami pun memulakan langkah... Aku jalan ngan adik aku... My Mom ngan My Dad... Leh ker diorang jalan dua ni??? Bapak aku bukan larat pun jalan... Sakit lutut beb...~~~ Jadi aku memulakan menapak ke tingkat atas... Mak aku x sure di mana kedudukan dia sekarang... huhuhu...

Ape2 lah... Menghoyan jer aku ni... Sebenarnyer nak gtau bahawa Perfume Original kat Mydin Mall is very cheap... Cam x caye jer... Walaupun aku agak kesempitan duit tatkala ini, aku beli jugak memandangkan ianya sangat murah di tambah lagi Perfume aku yang ini, dah kehabisan stock... Macam mana pun aku sangat2 berpuas hati... Murah sangat...

Let compare our price wif other...


Hugo Boss Women

@ Mydin 100mL = RM 189.90
@ SaSa 60mL = RM180++ (Ni pun katenyer after Less... Before Less it about Rm200++)

Murah giler kan... Tiap2 mL mempunyai nilai yang beso... Harga dia macam kita beli kat Zon Bebas cukai lar plak... Jadi pada sape2 nak cari perfume murah, pergilah Mydin...

MEMANG BERBALOI..~~~~

04 March 2010

N.A.M.A baru???

Sesungguhnya, ini bukanlah NAMA Baru for my blog....
Aku compius sebenarnyer, ape lar nama yang patut aku bagi kat blog aku...
Aku nak memberi nafas baru kepada Nama Blog yang baru ini...

DULU

vOGue_BLogger

SEKARANG

???????????????????????


Pada kawan2 kesayangan ku, TOLONGGGGG lar bagi idea....
Ape nama yang paling sesuai untuk aku...

Kriteria yang diharapkan
  1. Mestilah bersesuaian dengan JIWA ku...
  2. Mestilah bertepatan dengan PERSONALITI ku...
  3. Mestilah REALITY, bukan mengong2...
  4. Mestilah mempunyai MAKNA jiwa yang halus mulus
  5. Mestilah ada nilai estetika & exotic...
PADA KORANG YANG ADA IDEA, MINTAK TOLONG SANGAT2....

psssttt : Pada yang ideanya berjaya di pilih, ada HADIAH BESAR menanti anda.... Check it out...~~~~

03 March 2010

Al-Hikmah, Al-Quran


Dalam kita melangkah…

01 March 2010

Selamat Pengantin Baru

SELAMAT PENGANTIN BARU
Buat Nuar Waste Water & Ieda si Cantik Manesss...

Kawen jugak kawan aku ni... Kawan yang aku kenal dari PUO sampailah menjadi Opis mate aku kat UTP ni... mUak jugak tengok muke dia ni... Dah 6 tahun kami bersame... Chewahhhh...~~~~ lalala... Anyway, semalam 28hb Feb 2010 merupakan tarikh keramat wat kawan aku nih...

~Selamat Pengantin Baru~
:: Kukuhkanlah masjid yang di bina dengan benih2 Cinta Demi Ilahi ::

[Heppy dah lame x jumpe kawan2 lame... Hampir semo dah bawak pasangan masing2... Hermmm aku ngan Juju gak yang rilek... Tul x Juju??? Kite Sempoi, pe barang Couple2...??? kekeke]

Next wedding agak-agaknye sape lar???

Adakah Zuel ngan Wawa???
::
Ataukah pasangan hot n spicy nih??? MOY & SUE??? Sek 'ayang..' 'ayang...' Ermmm nak kena nikah jer terus ni... Merbahaya.... hahaha...

Kalau aku??? Ohhh lambat lagi... Rilek... Baru nak wat Foundation dalam diri sendiri... Kasi mantap Ilmunya dahulu... Insyaallah...~~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin