04 March 2010

N.A.M.A baru???

Sesungguhnya, ini bukanlah NAMA Baru for my blog....
Aku compius sebenarnyer, ape lar nama yang patut aku bagi kat blog aku...
Aku nak memberi nafas baru kepada Nama Blog yang baru ini...

DULU

vOGue_BLogger

SEKARANG

???????????????????????


Pada kawan2 kesayangan ku, TOLONGGGGG lar bagi idea....
Ape nama yang paling sesuai untuk aku...

Kriteria yang diharapkan
  1. Mestilah bersesuaian dengan JIWA ku...
  2. Mestilah bertepatan dengan PERSONALITI ku...
  3. Mestilah REALITY, bukan mengong2...
  4. Mestilah mempunyai MAKNA jiwa yang halus mulus
  5. Mestilah ada nilai estetika & exotic...
PADA KORANG YANG ADA IDEA, MINTAK TOLONG SANGAT2....

psssttt : Pada yang ideanya berjaya di pilih, ada HADIAH BESAR menanti anda.... Check it out...~~~~

13 comments:

juju_illyana said...

em...cam menarik jer... berubah... berubah ke arah kebaikan... ape yer... aku pon xtau...tgu aku pikirkan dulu hehe

Naima is IMMA said...

ape lar ko... dah de idea baru buh komen.... xcited aku td...last2 baru nak pk... hohoho

C'Chanteque Maness said...

hehee~~ aku join juju gak..br nk tlg pk kn tuk ko..hik3...=P

C'Chanteque Maness said...

aku suke about me ko....(^_^)

Thirah Rahim said...

nama baru? perkataan wajib ada ialah menghoyan..huhu....

n0n0n said...

minah senget?amacam?ok tak?wakakakakakaka.....

ok2....ni idea serius...
"mati itu PASTI,hidup itu INSYAALLAH"

Naima is IMMA said...

Adoyai, tergelak2 aku membace komen korang nih... kekeke... dah cam senget jer pale otak aku nih... kekeke...

btol gak ckp t.am, aku ni semakin aktif ngan menghoyan club, jd kena tunjukan kesetiaan aku kat sini... hahaha...
adoiyaaa nonon... tu x sesuai cam tajuk... leh buh kat bahagian Misi & Visi...

n0n0n said...

ok....cadangan aku ditolak....cadangan baru pulak menyusul....meeting SMT yg bosan lebeh baik g menghoyan......amacam?wakakakakakakaka.....idea ni kluar sbb aku ade meeting yg nk disambung jap lg ni...adei.....

Naima is IMMA said...

wah3... menghoyan lg.... nampaknyer aku kena buh nama menghoyan lar kat sini.... kekeke

n0n0n said...

nah....ni cdgn baru lg...

gila2=menghoyan

amacam?

Naima is IMMA said...

Cam best gak tuh... menghoyan memang dah melekat dalam idup aku ni kot... hohohoho

n0n0n said...

dh best tu tukar arrr

Naima is IMMA said...

hohoho... Jap g tukor lar.. ngah bz ng farmville... wakakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin