09 March 2010

Hugo Boss... Murah at Mydin

Ni adalah jalan-jalan time CNY yang lepas... Baru harini nak upload... hahaha... Sesungguhnya aku sangatlah teruja dan terkejut dan juga tidak kurang gembiranya aku apabila pulang dari Mydin Mall kat Subang Jaya tu... Kenapa??? Nanti lar jap g aku cite...

Alkisahnya bermula dari umah Abah Long kat Puchong... Sesaje ziarah dia yang baru kuar dari Sepital... Sian Abah Long ku, kaki dia bengkak... huhuhu...

Melawat orang sakit jangan lame2... Nanti makin senget diorang di buatnya... Jadi bagi membendung perkara demikian dari berlaku, kami pun beransur sejurus selepas Jam 5 (Cam kuar pejabat jer, balik kul 5... wakakaka..~~~)

Jadi selepas itu, daripada pulang saje ke rumah tanpa wat pape, baik kite jalan-jalan dulu. Kite pergi Mydin Mall ker??? Begitu lah serba sikit ayat yang kuar dari mulut abah aku... Sesungguhnya ayat tadi tu tipu jer... Aku pun x ingat ape bapak aku cakap masa tuh... Mak aku bantah memula tu, tapi kami jalankan juga... Dan akhirnya sampai lar jugak... Beso jugak Mydin Mall... 1st time pergi ni agak kejakunan lar jugak, cam puak asli jakun lar plak...

Parking kete, pastu kami pun memulakan langkah... Aku jalan ngan adik aku... My Mom ngan My Dad... Leh ker diorang jalan dua ni??? Bapak aku bukan larat pun jalan... Sakit lutut beb...~~~ Jadi aku memulakan menapak ke tingkat atas... Mak aku x sure di mana kedudukan dia sekarang... huhuhu...

Ape2 lah... Menghoyan jer aku ni... Sebenarnyer nak gtau bahawa Perfume Original kat Mydin Mall is very cheap... Cam x caye jer... Walaupun aku agak kesempitan duit tatkala ini, aku beli jugak memandangkan ianya sangat murah di tambah lagi Perfume aku yang ini, dah kehabisan stock... Macam mana pun aku sangat2 berpuas hati... Murah sangat...

Let compare our price wif other...


Hugo Boss Women

@ Mydin 100mL = RM 189.90
@ SaSa 60mL = RM180++ (Ni pun katenyer after Less... Before Less it about Rm200++)

Murah giler kan... Tiap2 mL mempunyai nilai yang beso... Harga dia macam kita beli kat Zon Bebas cukai lar plak... Jadi pada sape2 nak cari perfume murah, pergilah Mydin...

MEMANG BERBALOI..~~~~

11 comments:

C'Chanteque Maness said...

Wah...jgk ko soping perfume yer..
hehehe...
Best ker Hugo Boss Women nie??
xpenah cube pn..
bau die agak2 cmne??

Naima is IMMA said...

mmg best... fevret aku skrg... dulu aku xpenah ade 1 bauan, tp skrg dah ade... kekeke...

klu ko ske perfume jenis flower or fruity, x sesuai lar ng hugo ni... bau dia style elegan... elegan cam aku gak... kekeke... try lar g SASA ko wat2 nak beli... leh amek tester... kekeke

C'Chanteque Maness said...

haah..aku suke bau yg sweet2 jer..manjew2 gtu..hik3..

hurm..owh..bleh cube neh..aku suke pie mencuba tester kt Sogo tmpt die open ckit..klu stakat nk cuba2 tu xde malu sgt..then promoter die sume bek2..nnt la..try cr..just nk bau jer..nk tau gak bau kesukaan ko nie..=)

Naima is IMMA said...

try huda... mane tau kite sehati... pasni ko xnak dah sweet2... manje2... kekeke... Sogo??? lame x g... sane klu offer mmg sakan... x tahan tipah weh...

C'Chanteque Maness said...

hehe..okeh2..nnt try cr..hehe

ha.tau xper..rambang mata kalu gie ctu..tp xtahan la..ramai sgt orang..huhu..

tp kt ctu ok la..memula gie Jalan Tar den trus ke Sogo..haha..sume dkt2 jer..hihihi..

Naima is IMMA said...

Jln TAR??? bahaya place... aku mesti over budget klu g sane... klu g jln TAR, x yah lar ke Sogo... xde duit dah... hohoho...

n0n0n said...

xde org ke nk bg aku armani black code?kekekekekekeke

C'Chanteque Maness said...

Nonon...mintak cik Imma kite tuh blanjeh..hikhik...

n0n0n said...

jgn mimpi arr dia nk bg.....mcm mana nk bg?aku pn xde bg apa2....kekekekekekeke.....

Naima is IMMA said...

tau xper...

n0n0n said...

tgk?dia sendiri pn stuju...wakakakaka....yelah2...nnt aku bg ko adiah ye imma?tunggu besday ko ar...hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin