17 March 2010

I'm Back..!!!

Setelah berHoliday selama 4 hari 3 malam + 1 hari MC [12hb-15hb Mac 2010 is HOLIDAY + 16hb Mac 2010 is MC DAY] , hari ini aku dah memulakan kerja ku... Ohhhh totaly mood bekerja sangat lar tiada tatkala ini...

Apa yang ada adalah bantal busuk yang aku tinggalkan di atas katil gebuku di rumah sana.... Ngantuknyerrrr.... Nak tido lagi.... Walaupun Holiday aku tidaklah memenatkan, tapi kemalasan diri mengatasi segala-galanya... Dah lar student cuti... Tatkala ini hanya de sorang jer FYP student.... Mampukah untuk aku lena sebentar lagi??? Kita nantikan....

Anyway, holiday kali ini sangat menyeronokkan... 1 pengalaman baru dalam hidup aku... Dan di sebabkan Holiday ini jugak, banyak juga Anjakan Paradigma yang akan berlaku dalam diari hidup aku... Insyaallah....

p/s : Gambo kat sebelah ni adalah di Dataran Sg Mekong... Bergambo ngan Nyonya dayung sampan ku... kekeke... Comey x aku ngan Topi pinjam tuh????

12 comments:

C'Chanteque Maness said...

Wah..Sg Mekong?? Vietnam??
ko pegi vietnam ker??
huhuhu~~ jaohnye bcuti...

juju_illyana said...

woih bercuti xabis g ker? cam hampeh je ko...udah2 la tu...jeles aku... cuti aku banyak je tp aku xtau nk watpe kuikui

jeem said...

imma,
best gila bercuti.chummel gila topi jugak.best tak vietnam?

Naima is IMMA said...

Huda : haah ke vietnam... hehehe...ikut kelab kat UTP nih... kuikuikui...

Juju : udah lar tu tipah, jgn lar jeles2... nanti ko lg lebam mate... kekeke...pasni nak holiday lg... tgh bujang lar nak holiday kaw2....

Jeem : ofcos best... enjoy lar jugak... tp vietnam ni negara miskin, boleh lar tgk tempat owg...lgpun ni 1st time g oversea... x cam ko... huhuhuh... tu topi pinjam jer lar, sempena naik sampan tuh... kekeke

C'Chanteque Maness said...

wah..best la yerk...ok la tuh..dpt jgk berjalan jauh...bkn slalu dpt pluang mcm tu...cpt la update lg psl gie sane..xkn nie jer..huhu

Naima is IMMA said...

hehehe... jap2... aku xpat gambo lagi... kamera aku x byk gambo... kat sane layan kamera mahal jek... kekekeke

n0n0n said...

cis....sgt jeles aku bila ko g bercuti...adei...aku gak yg bekerja bagai nk mampus ni....nasib baik aku keje merata2....hahahaha....cuti2 dlm malaysia pn jd ar....nnt dpt la g indonesia ngan thailand lak....hahahaha

akuez said...

cet..
blog ni utk suke ati..
g vietnam x ajak pon ek..haha
blog yg satu lg utk mkn..ptt le..

akuez said...

nk tmbh lg..
haha..muke mcm org vietnam..cheap cheap

juju_illyana said...

xpe imma...aku redo ngn ciptaan tuhan huhuhu

Naima is IMMA said...

nonon : kate2 cuti2 malaysia... last ayat cuti indon lar, thai lar... senget jer ayat... ko sj wat aku jeles lak...

Mr Alau : weiii ape nyibuk kat blog aku ni??? dak2 kecik g main jauh2...

Juju : insap aku... aku pun pasrah ng ape yg ade.. huhuhu

n0n0n said...

hahahaha....kne arr wat ko jeles balik sbb aku dah jeles ngan ko....hahahaha.....btw aku teringin nk g jepun rr....muahahaahha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin