02 April 2010

UTP Family Day

Ya Allah, Ya Rahman....
Akhirnya dapat jugak aku Login my Blog ni... Dari Isnin lalu aku dah try, tapi x dapat... finally, today hari jumaat (berkat Jumaat kot) dapat gak aku memboloskan diri ke duni a blog ku ini.... Alhamdulillah...

Last week aku tersangat lar bz... Bz bukan2 jek... Pas balik dari Ho Chi Minh, asek panas ngan collecting picture from other... Sekali gus aku di timpa demam seminggu...
In the same time, kitorang bz ngan UTP Family day lar plak... Nak kena wat performance... Kena menjalankan latihan intensif sebelum pertandingan... Kekeke... Cikgu asal kami is Shasha... Cikgu tambahan is Kak Herda ngan Afenz... Thanks All.. Memang Gempaq giler lar... Walaupun kalah, tapi ENJOY beb...

Pastu aku bz bahagian Games... Aku incharge untuk Bumble-Bee Games... Semua nak kena settle dalam seminggu... Tumpo... Ngade si Nuar blurr... Aku jugak yang di suruh jadi balaci dia... By the way, Games mase Family Day ni memang lar hampeh gas.... Hangin aku, nasib x terkentot2 mase kat padang ritu... Rase nyesal jer register semo Games... Bengongggggg...!!!!
[Warming up time]

[Games Time]

Bahagian performance start kul 2.30ptg... Tapi disebabkan kami dikenakan mekap ala-ala puteri gunung ledang, jadi shasha suh mekap kul 12.30pm... Klu ikutkan pale otak dia, nak jer suh kami datang 9am, but sorryyyyy ya, kitorang nak enjoy Games dulu (Tapi x enjoy pun)

Memang best sangat aku rase... Inilah pertama kali aku mekap sebegini rupa... Vogue beb...

[M Daud Silau's Group]

[Sabai-sabai's Group]

[Makhluk Tuhan Paling Seksi's Group]

Sesungguhnya, each group kena perfome 3 lagu... 3 lagu ni melambangkan 3 era... Jadi group bumble-bee pilih dis 3 songs..
  1. Cek Mek Molek
  2. Sabai-sabai
  3. Makhluk Tuhan Paling Seksi
Latihan hanya bermula hari Jumaat jam 5ptg... Mase tu baru dah dapat skill... Sampailah Jam 12.30 malam... Jadi hantu menari aku hari tu... Terpeleot tulang belakang ku... Aduhai...

Pas abes Family Day's bz ngan Income Tax lak... Ngade2 tol... Nasib aku x kena... Klu x, mesti hangin aku 1 badan... hohoho....

SEKARANG??? Rilek balik... Just focus on my Lab Session only... But sekarang dapat penyakit baru... Sakit tekak + Hilang suara... Memang sengal rasenya bile lidah ini tidak boleh mengalunkan kata-kata... Sabai... Sabaiiii Imma...

9 comments:

C'Chanteque Maness said...

Hamboi2...aku tgk video kt FB ko...
bergelek sakan yer...
patut lar..ckp kat aku nk bergelek..
rupa2nye...btul2 bgelek...
hehehe....
anyway nice performance gak la..~~
{kena banje mkn nie...sbb puji ko}
hik3

Naima is IMMA said...

kekeke... gelek last minit... giler siut, berlatih setengah hari jer dah kena performe... tergeliat pinggang aku... huhuhu... nak blanjer ko??? no prob... bile kite nak dating nih???? kekeke

n0n0n said...

i du bilif it.......giler ah kwn aku mekap mcm ni?hahahaahahaha....nk terputus urat keting aku gelak guling2......hahahaha.....tp ok ar,at least ko enjoy lepak family day...aku?lepak ladang je sokmo....adei.....weh,bila paintball?

Naima is IMMA said...

hampeh ko... aku da planning kawen nanti nak mekap camni... kawen ker aku nanti??? huhuhu... paintball so far x cukup org... ade 7org jer... kite nak 10 org...tarikh lum decide lg...

C'Chanteque Maness said...

hehe...jgn risau imma..kalu ade Jodoh nnt xkmane...

Dating ek..bila la gaknyer ksampaian kn..huhu~~ tgk la..bln2 akn dtg..bulan nie xde tlalu pack la..bnyk hal nk dbwat...

mane tau..kalu2 aku nk trun ipoh lg ker nnt..aritu xdpt bjalan sgt...nnt ko la jd tourist guide aku..hehe

Naima is IMMA said...

huhu..tu lar pasal...aku pun bulan ni weekend jer mesti ade hal... xpe2 nanti kita jumpe... Insyaallah... ko klu datang ipoh, mmg aku lar yg akan bwk ko jalan2... kekekeke

n0n0n said...

wakakakaka,ko kawen nk mekap mcm ni?mmg aku bersiap sedia ngan kamera follow ko merata...nk snap gambar ko korek idung pastu simpan dn tnjuk kat anak2 ko bila diorrang besar...hahahahahahahahahahaha

Naima is IMMA said...

weeeiii memang aku nak pun mekap camni... xyah ko nak perli2... tp yg nyata bkn ko kameraman aku... klu ko, msti cam gorila gamba aku nanti...

n0n0n said...

hahahahahahahaha......ye r,aku takde dslr lg....xleh r nk jd kameraman...ok pe kalo aku tgkap gambar mcm gorilla,sure ramai yg jeles....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin