08 April 2010

Teringin nak BELI baju ni gak...

Aduhai, teringin aku tengok baju2 ni... Asek terpampang jer kat facebook... Apesal hah wat aku geram....????

Actually aku riso gak kalau beli baju ni... Ni bukan lagi baju Couple, tapi ni baju khas untuk FAMILY... Pakwe pun xdak, inikan pulak suami mahupun anak... Kang kalau aku beli, dikatekan menghoyan pulak... Kalau aku beli untuk mak bapak aku, kang kate buang tebiat... Orang tua mana nak pakai BAJU gedik camni... huhuhu... Kalau aku beli untuk kawan ponpuan aku kang kate aku Lesbian... Adoiyaaa....

And kalau aku beli sekarang ni jugak (dengan penuh elemen kedegilan), macam ni lar jadinya :

1st day - Aku pakai baju bapaknyer
2nd day - Aku pakai baju maknyer
3rd day - Aku pakai baju anaknyer...

Disebabkan pertimbangan ini, aku simpan lar dulu hasrat ini walaupun dalam hati melompat2 nak baju ni gak... Huarrrrggghhh....!!!!!!!

psssttt : Sabor yer Cik Imma...~~~

11 comments:

C'Chanteque Maness said...

hehehe...Moral of the story..ko bsabar jelah imma..
tp mmg cun2 bajunyer..kt fb sape ko jumpe nie..nk tgk gak..

n0n0n said...

giler ah....mcm best je?jom pkai ramai2....aku satu,ko satu pastu cari mana2 budak kita pakaikn kat dia pastu g melawat sorg2 kwn ko...hahahahah...keje gile....!

C'Chanteque Maness said...

ehem2..nonon...cm ade maksud tersirat jer...hehehe...

Naima is IMMA said...

xde pape maksud tersirat k... dia tu gorila, mane de saiz... wakakka...

Baju ni aku tgk kat FB... kat Dunia Zee OnlineShop... itulah namanya FB dia...

Thirah Rahim said...

Amboi cantiknya baju ni.. Kalau dah ada anak bleh la beli huhu..

Skrg tengah himpun duit nak beli baju couple dulu haha..

n0n0n said...

maksud tersirat?hahahahahaha.....mmg takde size baju ni utk aku....jd kpd korg sumer kalo nk bg adiah besday kat aku,sila jgn bg baju hoccay?gorilla mmg tak suka pakai baju...ekekekekekekekekeke....

Naima is IMMA said...

t.am : ko xpe t.am, sikit lagi dpt lar baby... hehehe... so pendek kate, leh jer klu nak beli baju nih...

nonon : maksud tersirat tu ko dpt paham... bravooo..!!!! aku mmg xnak bg ko adiah pun bile besday... ko minta pape pun malas aku nak layan... kekeke

juju_illyana said...

weh imma beli je 1set kat aku kuikui

n0n0n said...

sampai ati ko xmo bg aku adiah ek?takpe r,aku pn xjd ar nk bg adiah kat ko nnt.....wakakakaka...aku tak paham sgt pn maksud tersirat tu...wat2 paham je...

Naima is IMMA said...

juju : ko lak yang nak... xmo aku nak kasi... kekeke

nonon : alalalala bucuk2... majuk nampak.. gorila majuk weh.... wakakaka...

n0n0n said...

ingat gorilla xde ati dan perasaan ke mcm manusia?gorilla lg bagus dari manusia tau?xde buang anak,dera anak,isap dadah....wakakakakakakaka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin