28 April 2010

Gedik Geli-Girlz

Segalanya perlu ditukar... Inilah dia akibat teguran yang telah diberikan oleh sahabat ku yang bernama Athirah aka T.am... Betui jugak... Aku pun rase yang same yang dia rase... Akibatnyer aku tukar sikit Nama Baru blog aku ni... Huhuhu... Rasenyer lebih mengancam... Auwww...~~
Aku dah malas nak pikir-pikir lagi dah... And dah muak tengok title N.A.M.A Baru??? tu susah bebenor nak di tukar2... Isk3... Jadi dengan lafaz Bismillah, saya rasmikan nama ini...


G
EDIK Geli- manGirlz

Gediknyerr~~~~ Geli teMAN....

Aku rase kena sangat lar ngan minda dan jiwa aku sekarang... Kegedikan tahap menghoyan... Hehehe... Ape2 pun nama, ape yang penting info yang akan aku taruh dalam ni... Wachaa..~~~

7 comments:

Nurulhuda said...
This comment has been removed by the author.
C'Chanteque Maness said...

wow~~
lain dr yg lain...
adakah nama ini akan kekal selamanya @ akan bertukar mgikut p'edaran masa??
lawak jgk name blog ko nie..hihi

Thirah Rahim said...

Awat geli-man pulak? nape tak buboh gedil geli-woman? tak pun geli-girl ke.huhuuu

Naima is IMMA said...

huda : nak tukar dah pun... huhuhu... aku mengikut cakap t.am...

t.am : betui sgt2 ko ckp... mase aku wat pun aku cam rase x best jer... nak lg tang 'man' tu... x gurl langsung... tq sexy... nak tukar lar ni jgk...

C'Chanteque Maness said...

hehe..btul jgk tuh..bru la nmpk gegurl ckit...ok la..cun dah~~

n0n0n said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......tabik...!

Naima is IMMA said...

tq huda... hehehe...

ape ko golak hah nonon??? sengal jek... cettttt....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin