07 April 2010

Aku Terima Nikahnya...

Akhirnya aku dapat gak memiliki buku ni... Dah lama aim, tapi baru sekarang beli... Alhamdulillah... Aku beli pun secara x sengaja kat TEC tadi... MPH wat diskaun 15% jadi rase rugi kalau x amek peluang nih... Berbekalkan note RM50 saki baki gaji bulan lepas, jadi dapat lar aku beli kedua-dua buku ini dengan harga RM39... Sila simpan resit untuk tolak income tax tahun depan... Wakakaka...


Adakah ini menunjukan aku tengah ......

GATAL???

MENGENYAM???


SANGAP??? (Oppppss ini luar dari kawasan yang sama waktu dengannya)

Tapi yang nyata, aku harap nanti akan datanglah Cinta Sejati buatku yang mana hari2 aku doa akan kehadiranya... Ataukah, Cinta sejati memang dah datang, cume lum masa jer nak bersatu.... Wallahualam... ?!@#%?~/*

Novel Ketika Cinta Bertasbih aku lum abes lagi bace... Ade separuh lagi... Oleh sebab itu, aku xde membaca Buku ini lagi... Pada korang, janganlah tanya komen saya pada buku ini.... Sesungguhnya saya lum bace lagi... Huhuhuhu...

7 comments:

FariDdA AshiKen BinTi Meor ShahaRiM said...

sy macam teringin nak bc gak jew

Naima is IMMA said...

ape lg fifi... beli lar... ehhh fifi ade blog gak... nice2...

n0n0n said...

sangap?wakakakakakaka...sangap nk kawin ke beb?hahahahaha....sabor je r...sampai masa,ade jodoh,mmg aku dtg mentekedarah nasik minyak ko...ahaks

Naima is IMMA said...

hahaha... td tgk kat FB ko baru buh status single... jejom, kita join club single semalaya.... wakakaka

n0n0n said...

dah dekat setahun kut aku single?kmpul harta dlu lg best....!!!triton,tunggu lah daku sayang...aku akan membelimu....yeeehaaa

Naima is IMMA said...

aku dah dekat setangah tahun single... mencatat sejarah wehhh... hahaha... rase skrg ni mcm2 nak wat... rase cam idup baru bermula... kekeke

n0n0n said...

hahahahaha...baru stgh tahun....kira xdasyat sgt pn....takpe2...keep on going pecahkan rekod tu....hahahaha...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin