13 April 2010

Oh Mama.... Saya Mahu Kahwin..!!!

Ntah nape tibe-tibe mulutku bersiul-siulkan lagu ini... And bile pasang kat You Tube ni, aku pun terangguk2... Sambil tu meng'google' which video yang best di hati aku... Finally aku jumpe lar... Tuan yang upload ni jugak ade blog... Korang leh klik HERE... Kat sana ada banyak koleksi lagu kawen... Leh di simpan untuk di gunakan mase kenduri korang nanti... Hehehehe....

Effort aku ni dah macam dekat jer nak kawen??? Yeke??? i dont think so... Mr Perfect x perfect lagi... And xtau jugak bila dia dah perfect dia nak kat kita lagi or NOT... Itu semua bergantung pada hati dia... But on my side, aku berserah jer... Cinta Sejati akan hadir sendiri pada kita... Itu yang diJANJIkan Allah swt kepada hamba-hamba-Nya...

So layan aje lar... Enjoy...



p/s : Pada yang xtau bile lar nak kawen tuh (note ini termasuklah aku) layan jer lar lagu nih... mane tau leh amek berkat... kekekeke)

5 comments:

n0n0n said...

1.Masih Single + Availble,
2.Sangat peramah,
3.Mukanyer licin berseri,
4.Giginyer sangat menarik,
5.kemahiran untuk GELAK secara exotic(???????????),
6.Mampu mengingau seperti burung dan berkebolehan berinteraksi dengan tikusnya, Maru&MirA
7.Seorang yang berdaya saing dan tidak mudah mengalah apabila perut lapar
8.Berpandangan jauh, sebab tu suka pergi melancong dan sangat gemarkan melecong

Jom ulas satu2....
1.single dn available sbb memilih mcm aku...wakakakakaka...baik ko ngaku je imma...
2.mmg pun...
3.licin...mmg licin...mcm kne gosok ngan ngan kertas pasir hari2...hehehehehe....jeles aku
4.menarik?ye kut...nnt aku tgk gigi ko lak...
5.aku tak paham apa maksud ko eksotik tp kalo gothic atau gediks aku paham...ahaks
6.sgt bagus bawak dia ni g masuk utan...kalo jumpa rimau,mesti leh berkomunikasi kn?
7.xmo komen lebey....
8.siap sedia duit banyak2 kalo nk kawin ngan dia ni sbb anda akn slalu mlancong...hahahaha


hahahahaha...."owh,mama...sy mahu kawin...kawin dgn siapa?dgn siapa saja..."tajuk n3 ko ni mcm kemaruk je beb?hahahahahaha...

Faizal@PeJAY said...

aku dh layan lagu tu time i'm not single.haha

Naima is IMMA said...

Sengal ko nonon.... agak2 hampeh... so aku ni x termasuk calon idaman ko lar kan??? bagussssss....!!!!

Pj : means skrg dah layan "selamat pengantin baru" lar kan??? kekeke

n0n0n said...

wakakakakakaka....aku mmg sengal kn?calon?muahahahaha....jodoh dn ajal tu kuasa Allah...so apa pn terjadi,aku terima dgn redha...

Naima is IMMA said...

sengal tahap jebon... mmg sesuai ngan ko... wakakaka... Jodoh ajal??? Ermmmm ajal kite kena slalu pk, tp bab jodoh ni, berserah jer lar... cari pun x gune...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin