31 December 2010

Kalau ANDA X Suke, Ade aku Kisah???


Ahhhh, jahatnye name entri blog kali ni...

Tapi aku suke... Muahahaha...

Yelaa... Kalau ko marah??? Ade aku nak kisah???

Lagi aku suke ade lar... Ngeh3... [Kejam.. Kejam... Seumpama kuar tanduk lar... Mr FA tolong buang tanduk ini buleh??? Kui3...]


Ape lar 'manusia berkenaan' itu... Nak hangin2 lak... Dia ingat dia HOT Stuff kot sampai banyak stalker... Ehhh silap beso lar, muke cam 'manusia berkenaan' tu campak ke ikan piranha pun diaorang x hingin makan.. Ape sang Rhana kate???
"Rosak lar gigi i kalau makan ini punya 'manusia berkenaan'


Kalau campak ke kandang harimau lak, ape sang rimau cakap???
"Cirit birit kalau aku manusia berkenaan ini"


Kalau campak ke kandang monyet... Ape sang nyet kate???
"Hooreyyyyy kite dah dapat sedara baru....!!!"



p/s : Hidup mesti HAPPY... Tpai kalau dah wat silap tu, ngaku lar dulu, baru HAPPY kan diri... Peace...!!! MySpace

2 comments:

C'Chanteque Maness said...

Aloh2..xjadi marah tgk pic comel2 yg ko letak kecuali gmbo monyet tuh..mmg sesuai dgn meke pon...kekeke...

kite mmg serupa kn..yg kite xsuke tulah yg kite suke bace...ptt meke tharu sbb kite sudi lg bace blog mmeke wlaupn meke mlarikn diri dlu...

skrg lari lagik..hadoi..best gakkn..hihi

lari la sjauh mane pon..dlm dunia blog nie..pusing2 ctu jer...

Cik Cekelat said...

tau xper huda... dulu kecik2 x nak main lari2... bile dah besau tingin nak main lari2 tu yg dia lari2 kat dunia cyber... hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin