05 January 2011

mY Diaries

Finally dapat jugak menda yang dihajati sejak beberapa bulan yang lalu... Hik3... Bukan kerana Cik Gedik malas mencari, akan tetapi, Cik Gedik x jumpe diary yang berkenan di hati... Ni pun memula x berkenan gak, tapi akibat terlalu kreatif sejak akhir2 ini. Setelah melakukan sedikit pembedahan, tetibe jadi sangat2 suke ngan ini diaries... huhuhuhu... MySpace

Inspirasi koko ini dibawakan khas oleh Sahabat aku iaitu Puan Tiam, di mana beliau menegaskan bahawa diary ini sangat penting... [Wohooooo, aku sudah sangat terpengaruh ngan semo kerja preparation wedding dia yang lalu.... Sangat2 mengujakan aku... Puan Tiam, saya mau cilok lu punya idea bole??????] Jadi adakah kemungkinan diary ini akan berperanan sama seperti Puan Tiam punyer??? Nantikan kemunculannya...


Inilah dia rupa diary aku...
- Hitam
- Plain

Niat hati nak Diary yang de :
- Bulu2
- Kaler Pink
- Siap ade crown lagi...

Akan tetapi harapan ku musnah... Sadis tol... Dah abes pusing 1 Ipoh aku cari... Kalau kat KL maybe ade harapan kot nak jumpe... Dan akibat dah x sabar2 benor nak de diary, rembat jer lar...


Akan tetapi,
Dengan sedikit kelip2 tengok lar hasilnya..... MySpace



Tadaaa......

Perkataan POP ni mmg kacau tol... So Cik Gedik kasi cover baik punyer.... Planning memula nak beli lagi berlian2... Tapi rase membazir jer, baik pakai jer ape yang ade.... Pandai kan..???


Dan inilah hasilnya....


Ini my second diary.... Yang ni fungsi x same dengan kat atas... Tapi yang nyata ia sebuah diary jugak... Disebabkan yang ini udah banyak decoration, jadi aku tampal sikit jer coraknyer....


Yea... Cik Gedik pilih 'R' equal to someone... hohoho.... Walaupun warna pink, tapi tetap nampak cam harimau... Kekekeke

Jeng... jeng... jeng....
Inilah alkisah diary ku... Kebetulan beli awal 2011... Jadi pendek kate tu untuk diary 2011 lar...
Happy writing Cik Gedik...






...SAYA MAU TERBANG...


Ok lar, today my last day keje untuk minggu ni... Hohoho... (Minggu ni keje 2 hari jer) Otak saya sudah terbang melayang2 jer ni.... See u next week, Insyaallah....

6 comments:

i1 said...

naseb baik bukan pasal kawen...

Athirah Rahim said...

izhatul, thanks for adoring me hahahha. btw cantik la sticker ko. ko bli kt mana ek?

Nurul Ashikin said...

hye kak imma!! pe kabar? lamo tak dgr cito! ^^
cikin ada update entry baru tentang shopping online! lagi2 ada baju yang kak imma tanya ari tu. jejom nengok k! ^^

n0n0n said...

tahun lepas aku rajin r tulis diari tp bukn personal life tp keje je sumer....hahahahahaha.....aku ade diari ccm lebey ni....nk kne?tp ko mcm rajin je nk tulis....kompom kalo tulis time nk tido mesti melekat air liur basi kat diari ko tu...hahahaha

Rashidi Isa said...

uit2..cam de pape jew..azam baru ker..haha..

Imma Yusri said...

Mr x ensem : kamu ni sensitip jer klu kak imma sebut sal kawen...

tiam : ofcos lar i adore u... byk idea u yg i nk copy and paste... kekeke

cikin : dah tgk dah blog tu... tp skirt putih tu dah xde pon... sedih...

nonon : pe air2 liur basi hah??? diary aku terpelihara dari anasir2 cecair bekenaan...

shidi : ehhhh mmg ade plan besau.. tu kena de diary... hik3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin