31 January 2011

Cekelat House Need Your HELP..!!!

Ini memang lar sejenis desakan dan rayuan kepada kawan2 blogger yang lain... Hik3... Bukan per, Cik Gedik baru memulakan Bisnes Cekelat beliau melalui Cekelat House... Jadi sebagai Syarikat yang baru bertapak di Malaysia ini, kerja-kerja promosi sedang giat di laksanakan... Sane, sini Cik Gedik kembara bagi tujuan promosi (Chewahhh...)

Akan tetapi, Cik gedik sedar bahawa Cik Gedik x mampu untuk mempromosikan Cekelat House sendirian... Jadi Cik Gedik harap sgt agar rakan2 blogger yang lain dapat menyampaikan Iklan yang x seberapa ini di blog kalian... huhuhu.... Rayuan ini di harap dapat di realisasiakan... Dan Hanya Allah yang dapat membalas budi baik kalian... Hehehehe... MySpace

Kepada kawan2 berikut, di arap dapat lar membantu... Huhuhu


Korang xyah susah2... Cik Gedik mengharapkan agar kawan2 leh wat 1 posting berkenaan dengan Cekelat House... Di mana nak mintak korang bubuh poster cekelat house seperti tertera kat atas ni, berserta link kat bawah ni... Huhuhu... Leh yer....

http://cekelathouse.blogspot.com/

Kalau nak tambah ayat2 manis + pujangga untuk pihak Cekelat House, amat2 lar di alu2kan... hehehehe... MySpace

11 comments:

n0n0n said...

ko tau kn blog aku dh lama bersawang?nnt aku hapdet la sbb ko nye pasal....adessss

Imma Yusri said...

ko ni walau x hapdet blog, tp ko rajin melawat blog aku.. terharu aku wehhh... kekeke...

alaa sebab dah bersawang lar aku nak tolon bersihkan... klu ko buh cekelat house aku, mesti blog ko kembali berseri... kekeke

C'Chanteque Maness said...

nie kalu tlg promo nie dpt cekelat free x??hehe..aku nie xabes2 cekela free...tension imma...hahaha

Nurul Ashikin said...

akak! nnti cikin tolong promotekan kat blog cikin k~ ^_^

Imma Yusri said...

huda : tau xper... ko asek pau aku jer... tp sampai sekarang aku x pos pun pop kek yg ko ngidam tuh... huhuhu... sabau yer laling...

cik cikin : time kasih banyak2 tau... love u sweety...

n0n0n said...

aku dah hapdet blog...sebab ko r ni terpaksa aku hapdet...ingat nk bg sawang tebal sket lg....nnt jgn lupa blanje aku mkn cekelat ko...hahahaha

Cik Cekelat said...

tq nonon... aku sgt terharu ngan effort yg ko berikan... ni yg wat aku sayaaanggg kawan2 aku... hik3

Nurul Ashikin said...

akak!! dah promote cekelat nie! jom usha blog cikin!

Nurul Ashikin said...

jangan lupa~ cekelat free~ hik3! =P

Cik Cekelat said...

cikin : tq byk2 cik cikin.... coklat free??? tu mesti.... tgu kamu balik dr intern dulu baru claim balik tau...

n0n0n said...

aku nk order cekelat....jumaat ni leh siap ke?khamis ke?brapa hengget?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin