19 January 2011

Alahai Pos Laju

Tersebut lah kisahhhhhhhhhh... Alahai Pos Laju..... Kenapa aku story mory kat sini??? Sebabnyer, sy nak tayang kat Mr FA the real choc yang i send for him... And nak story mory kepada my BFF, Cik Huda berkenaan dengan posting Cekelat kerana dia dah rindu ngan Pop Cakes Cekelat House... hik3....
.
.
.
.

Episode 1

.
.
.
.
.
.
.

Episode 2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Episode 3





Episode 4

Kenangan lalu kepada Love Cekelat ini masih tersemat di hati... X sangke, camtu skali Pos Laju dia watkat my FA cekelat. Sedih sungguh.... Pape pun usaha mengepos tetap diteruskan. Bak kate orang tua2 'Berpantang ajal sebelum maut'....

Chayokkkk kepada Cik Cekelat from Cekelat House


p/s kepada Cik Huda : Adakah anda sudi untuk menjadi bahan eksperimen ku??? Klu ko sudi, nanti aku pos Pop Cake yang ko rindui... Semoga percubaan yang ke-3 ini akan lebih baik dari yang ke-2.... Aminnn...~~~~

4 comments:

C'Chanteque Maness said...

mak aih..truknyer...huhu..okeh..ini pendapat aku...rasenye..utk Pop cake nie..ko kena ubah cara packaging ko..mybe kena cr bekas yg kurang utk cekelat tu bgerak..atau buh polistrin ker...hehe..then ko kne amek cr postage yg mudah pecah...aku xpasti pos malaysia ade ke x..dlu abg aku courier kek n smbal bilis gune sky net...

n0n0n said...

guna skynet je....tp kne r declare fragile package so leh je dihandle with care....ahaks

n0n0n said...

btw,skynet kat ipoh ni sebelah opis aku je....sggah opis aku nnt ye

Cik Cekelat said...

huda : tu lar yg aku mcm nak try.. nak pakai double box or sarung skali ngan kotak plastik yg keras.. klu kena himpap idak ler kemek abes pop cake tu.. huhuhu...

sky net kat tronoh ni xdak.. tu yg leceh tu.. ade pos laju jer arapan nusa dan bangsa...

nonon : silap aku lar x declare brg tu fragile ker x... tu yg kena campak2 jer.. huhuhu... xpat lar aku menjenguk ke sky net... jauh naa...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin