04 November 2010

Tema PreWedding Yang CG Rasa Menarik

Yeahhhh... Aku join gak... Semo gara-gara jemputan personel Cik Selamah Kundang... Walaupun hati dah kering (baru nak basah2 balik, bukan mimpi basah yer) bab kawen ni, tapi di gagahkan jugak... kui3... Semoga aku berjaya... hahahaha...


Idea tempat adalah :

Kawasan LALANG...Apsal aku pilih??? Ofcos sebab senang nak di temui. Xyah g jauh2 mahal2... Belakang umah pun boleh kot... But please take note, saya nak Lalang yang dah kaler cekelat yer... Yang hijau2 REJECT...

Dan kalau lagi cantek cari kawasan yang berbukit... Nanti Cik Selamah kat bawah bukit. Bride-to-be atas bukit... Perghhh mesti cantek gambo tu...

[Pic ni bukan lar kategori lalang. Tapi kaler lalang yang macam ni aku nak]

Props :

Mule2 baju aku nak ala-ala kampung nelayan... Baju kurung ngan kain batin. Lelaki lak Baju melayu ngan kain pelikat (bukan kain songket yer)


Aku nak ade Gitar... Grengggg... grennggg...


Dan lagi comel kalau bawak teddy bear 'busuk' sekali... Kekeke...


Lain2, "kamera DSLR aku".. Aku nak dia turut serta menjadi model di sisi ku... kekeke... (Aku ker yang nak Pre Wedding Photo shoot ni??? )


p/s : hati kering pun berjaya wat entri ini... Sesungguhnye entri ni cam ade virus tegar. Made me angau lar plak...

7 comments:

Nurul Ashikin said...

huaaaaa!!! pic sy ngan gitarrr!!! like~

cik selamah kundang said...

tq ye join.ko mana imma?kalo dekat2 boleh ajak join.aku kt penang

Imma Yusri said...

cik shikin : asal ade muke dia jer, mesti dia suke.. cisss...

cik selamah : aku kat ipoh lor... dekat x dekat.. jauh x jauh lar sgt... sonok klu leh gether2 ni...

ada ke arapan aku jadi pemenang??? kekekeke

Rashidi Isa said...

hoho..very2 interesting nih..haha..
nice..^^

Rashidi Isa said...

haha..lupa plak nk komen..

yg ayat last tue aku suka dengar.."made me angau lar plak.." aper tue..kekekeke..^^

Imma Yusri said...

rashidi : ofcos lar nice... idea sape kan??? hahaha...

'angau'... tu ala2 langau kot... kekeke

Rashidi Isa said...

hehe....^^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin