04 November 2010

Jeng... Jeng... BIG... BIG....

Hahahaha... Ini dia aku dengan riaknyer nak tayang my new gadget... Kekekeke... (Memang telah diidam setelah sekian lame mendalah ni dan akhirnya berjaya jugak aku miliki. Ayat-ayat riak semakin kelihatan.... Hohoho...)

Riak lar sangat. Gune pun x bape reti lagi ade hati nak riak... Tapi aku sangat puas hati... Dapat lar mengambik gambar2 cekelat yang mampu meliurkan hati yg melihatnyer... hehehehe... Xyah gune SATIO dah... Leh buang kot kamera dia.. Kamera jer lar... Yang lain aku nak lagi... Hahahaha... (p/s : bile aku pakai SATIO nih??? )

p/s : pengguna SATIO jgn kecik ati yer... Gurauan berkasih semata...

[Mangga ni tetibe ada classical value...]

Lihat, bukan senang nak amek gambor camni... Pendek kate leh basah ketiak lar nak mendapatkan hasil se'sharp' begini... Marvelous Cik Gedik...

Percubaan terus di lakukan.. Pepatung aku seperti di awang-awangan... Sayang wehh menda ni. Made in Vietnam... Satu dah bagi padatersalah orang. Rase nak mintak jer balik pepatung hijau aku tu... Mahal ni... Kalau x silap aku 10,000 Dong kot...


Ini percubaan outdoor. Dulu main belasah jer.. Kali ni kena kasi setting sikit. Baru hidup gambor... Kui3... Betui x tuan guru???

PERCUBAAN PERTAMA

PERCUBAAN KEDUA


PERCUBAAN KETIGA

Ok lar not bad. Masih perlu rajin lagi... Kekeke... Jejaka yang agak montel di bawah ini adalah sifu terjun bebas aku. Mekaseh Encik Kandar. Kalau ade yang tercari2 photografer leh cari dia... Harga baikkkk punye... Mamat ni xdak blog. So aku xpat nak buh link dia... Maaf semo...

.
.
.
.
.
.
.
Hehehe... Sudah aku tunjukan hasilnya, baru leh gtau ape menda yang aku dah beli... YESSSS.... Betui tu, memang kamera DSLR Canon 550D. As a beginner sesuai lar ngan model ini... Lagipun leh rakam video. Pergi karok nanti leh lar rakam lagi aksi panas... Hahahaha...

Wahaiiiiii, Cik Selamah Kundang selaku idolaku, sila lah tengok ape yang anda dah wat terhadap aku??? Gara2 kehebatan Cik Selamah ni, aku dah tergoda nak jadi Travel Photographer... Hehehe... 1st destination is to umah Tiam sempena wedding dia Sabtu ni... Kekeke...

7 comments:

cik selamah kundang said...

hahahaha.finally.yes.dah dpt ur gadget.best kan nikmat dia?mari outing bersama sometimes.boleh jadi bahan belog

Imma Yusri said...

asss ur request, aku dah join dah contest ko... hehehe...

klu nak outing tu tgu aku terer sikit... mesti best kan klu kite dapat outing together gether...

Nurul Ashikin said...

ooooooohhheeeemmmjjjiiiiiii!!!! kak imma gedik dah beli ALAT MAINAN yang best la!!! anda perlukan model?? saya!!!!! ;p

C'Chanteque Maness said...

huisshh..tu dia..die fokus kt pengguna satio jeh..hihi..xleh blah..

anyway..selamat mgunakan gadget baru tuh..hihii~

n0n0n said...

perghhhh...best giler....cucuk ke tv lcd toshiba aku lg best....leh tgk gambor dgn besar dn clear...hahahahaha...aku nk riak gak

Imma Yusri said...

cik shikin : xmo lar kamu jd model... nak wajah muke yg xde gigi besi.. hohoho...

huda : ehhh terase ker?? adakah anda pengguna satio??? kekeke.. nanti kat sabah, korg kena jd photografer. aku lak yg jadi model.. hahaha

nonon : matlamat sebenar ko adalah nak kasitau tv lcd toshiba ko kan??? ampehhh...

n0n0n said...

yeah...itulah matlamat aku...nnt aku rajin aku tayang r kat blog...skrg ni aku nk blog aku bersawang kaw2 dlu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin