02 November 2010

Addicted : Buzzer Beat

Walaupun umur dah cecah2 tahap matang ni, tapi habit lame masih x ilang lagi. Owhhhhh aku dah addicted balik ngan Drama Jipun.. Dan ini time, sudah jatuh cintey ngan Buzzer Beat... Macam mane nak layan si cintan manis ku ini??? Korang leh tangok kat TV3, Ahad kul 3pm... Tapi kalau rase xde TV kat umah tu and ade laptop jer... Leh lar tengok kat My Soju...

Cerita ini aku pun xtau lagi ape ending. Kena tunggu tiap2 minggu. Katenyer ade 11 episode... Best cerita ni mestilah sebab Hero and Heroin dia Cun meluncun... Bergegar jiwa aku... Hahaha... Hero dia adalah Yamashita Tomohisa as Kamiya Naoki dan heroin dia lak Keiko Kitagawa as Shirakawa Riko...

FYI hero dia ni dulu penah berlakon kat Queen of a Lunchtime. Mase tu dia budak2 lagi... Siyes, mase tu sangat lar x hensem... hohoho... Apsal ek dulu x ensem sekarang ensem??? From my observation lar, dulu Yamashita Tomohisa ni kurus keding. Memang sebatang lidi lar. But now, dia dah makin tue kot (Muke makin macho) dan dia dah build up sikit badan kasi berisi + ketul2 sikit (bukan spare tayar yer) terus dia nampak sebijik macam Takuya Kimura (my 1st BF)

Jadi pesanan Cik Gedik di sini adalah, jangan lar anda jadi kurus kering... Nanti anda di kategorikan sebagai TIDAK MACHO.... Kekekekeke.... (pesanan ni aku cam tujukan kat seseorang jek...)

[Lihat wajah Takuya Kimura. Sebijik same ngan Yamashita Tomohisa kan???]

[Yamashita Tomohisa 2 dari kiri... Kurus kering punyer versi... hahaha...]

[Heroinnya]





Owhhhhh... Aku sangat suke lagi di atas ni... Semangat tol... Video Klip untuk lagu ni bersempena cerita ni aku x jumpe... Sorry lar ek... huhuhuhu....

12 comments:

C'Chanteque Maness said...

weh..lagu apekah ini...huhu

Imma Yusri said...

wehhh cepat giler ko komen... lagu tu nama ichibu to zenbu

Rashidi Isa said...

1st..siapakah yg ko tujukan itu...(soalan pada perengan ke-4..ayat last skali..)

2nd..ooo...1st bf ek..2nd..3rd..4th..5th..saper..kekeke..^^

Imma Yusri said...

ist : tau2 jer lar... kui2...

2nd : 2nd is toma ikuta, 3rd iqram dizly, 4th bakal di beritahu... 5th akan diumumkan..

yg nyata tidak wujub nama buah2an spt pisang di sini.. wat nyemak jek

Rashidi Isa said...

hahaha..bukan per..terasa sket..kekeke..^^

oo...yg diorg tu ensen xper..boleh r mengalah sket..tp selagi ada ke-4 dan ke-5..maknanya ada r tue borang lebih..kekeke..^^

Anonymous said...

en. rashidi nie suka kat cik imma kt ker?? uppsss

p/s: jgn marah yer tn punyer blog...huhu

C'Chanteque Maness said...

Anonymous..sy suke sgt dgn soklan awk...=)

bese la..duk kt kt ofis..xde mende nk uat..hihi..komen jelah pape yg patt...hihihi

Imma Yusri said...

saya nampaknyer dapat soklan panans dari insan yg x di ketahui dan di sokong oleh cik huda... nak kena korang 2 ni...

Rashidi Isa said...

huh..?

Imma Yusri said...

en shidi??? speechless terus...

n0n0n said...

aku tak kurus tp xde lak ko kata aku hensem?hahahahahaha.......ye r...mentang la kulit aku bukan spesis jepun kn?hahahahahhahaha

Imma Yusri said...

haha.. ko lain kategori beb.... bab spesis2 ni sy x sentuh k... bersyukur ngan spesis yang anda anuti sekarang ni... hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin