22 November 2010

Wedding Video

Sekarang ni ade macam2 ternd sempena nak kawen... Mule2 aku didedahkan dengan isu 'Pre-Wedding Photografer' oleh Cik Selamah Kundang... Pastu baru2 ni aku tergoda ngan Wedding Video oleh CST Production ... Tertawan ngan wedding video lak... Bile tengok dah macam cite NONA pun ade... kekeke....

Oleh yang demikian, saya telah menyimpan harapan nak buat video sedemikian rupa... Xmo wat video gune slide show jer.. Tu trend lame.. Nak real video... Pendek kate sila lah refer ngan video kat bawah ni. Anda pasti paham... kekekeke...






p/s : Saya mau wat ini macam video leh x??????

p/s no. 2 : Sepatutnyer posting kali ini ade bau2 tanduk jahat. Tapi disebabkan telah di brain wash semalam, so x jadi 'jahat' tetibe 'angauuuu' (tettttttttttttttt...) Muahahaha....~~~~

7 comments:

Anonymous said...

wah...mcm ade bau nasi minyak jer nie....:)

cik selamah kundang said...

aku xsempat nk post lg.bz sngat.nanti aku dah post aku ping ko balik k.sorry.schedule pack.

Imma Yusri said...

anonymous : hahaha... bau nasi ayam nak x???

cik selamah kundang : ok no prob lar darling...

C'Chanteque Maness said...

anon: SETUJU!!!

Imma...aku suke la video die..tp kalu aku nk uat detik perkenalan kami..hik3...mcm ellyana punye video..

imma smemangne keangauan yg mlampau skrg nie..kekeke

imma...ape lg video nie..best..

Imma Yusri said...

hahaha... ni kan contoh... klu ko nak wat start detik perkenalan kena lar wat video start sekarang... sile lah jadi pelakon handalan yer.. cam x bese... hahahaha...

wehhh aku bukan angau, tapi angan2... hope dapat wat video camni.. tp video aku mesti x best.. macam lar wedding aku se gah cam diorg... huhuhuh

Rashidi Isa said...

ish2..ape topik ni..huhu..sori..nk tumpang lalu je..

Imma Yusri said...

klu lalu otomatik kena tol... kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin