06 April 2009

Idea 4 Makan

Saya memang suke makan... So bile perut saya tengah karoke kat dalam ni, so banyak lar idea yang melimpah2 tuk saya cari makan-makan ni.... Ade banyak tempat sebenarnyer... Tapi saya nak cari tempat yang punyai identiti... Ermmmm cerewet kan... Disebalik cerewet tu lar yang timbul idea yang lebih power-power... hehehehe...
.
.
1st place
Mee Udang Kuala Sepetang
.
Memang nak sangat datang sini nanti... Even my colestrol dah tinggi balik & doktor pun dah bising, tapi saya x pedulik... Saya nak pergi sana jugak...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kat sini ade 2 kedai Mee Udang yang dah lame bukak.. Mak Teh & Salleh... Mak Teh dah penah pergi... Tapi Salleh lum lagi... Tungguuuu kehadiranku di sana...

2nd Place
Johnny Steamboat
.
Nak pergi sini lagi.... Addidted so much... Memang layan giler steamboat sini even harganyer memang mahal giler....
.
.
.
3rd Place
Satey Bota
.
Ini lagi 1 trade mark kat Bota... Dah lame aku tau sal ni sebenarnyer... Tapi x penah pergi... Dia dikenali sebagai satey yang sedap + Murah... Sejauh mane kesahihannyer... Nanti kite akan wat preview... Macam mana pun, saya akan ke sana nak makan satey....
.

6 comments:

AFIF-SAN said...

nanti kite g ye sayang?

imMa ~vOguE```~~~ said...

bestnyer... mesti pergi punyer

zool said...

Nak sikit.. Pergh men'gout' le pakcik kalau makan benda2 nie//

imMa ~vOguE```~~~ said...

Alaa makan menda2 ni sekali jer setahun... jangan riso sal gout dah... hehehe

cahayachenta said...

JOHNNY STEAMBOAT TU KAT NER?

imMa ~vOguE```~~~ said...

johnny tu ade jer seluruh malaysia... tapi kat perak ni yang aku tau kat JJ jer lar.... JJ kat ipoh ni... tempat lain x sure sangat... huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin