27 February 2009

Award !!!!

Hehehehe... Arini aku dapat award wehhh... bangge x??? Mesti lar bangge... Dapat award dari Budak Itam ni.. kekekek... Tapi yeke patut aku dapat award ni??? Layaknyer aku dapat Vogue memandangkan badan aku dah makin slim... heheheh...

Anyway, anyhow.... Thanks so much to En afifsempoi....

Award from afifsempoi

Sebenarnyer aku ni x paham sangat sal konsep award meng'award' ni.... Still konpius ngan objektif yang hendak di capai... tapi bile dah dapat award, aku layan jer...

CUTE's AWARD belong to Miss Naima_ImmA

4 comments:

AFIF-SAN said...

hehe...xpe, xyh paham sangat...
nak buat vogue tapi nnti die prasan sangat..hehehehe..best kn?bangge la tu..

Mohd Hafizd said...

dah hebat skng neh..haih~

imMa ~vOguE```~~~ said...

To Mr Afif : awk memang kedekut... walaupun saya tau saya cute tapi title 'vogue' lebih menjiwai jiwa sy... kekeke

To Pitya: Mesti kena makin hebat dan cute.. hehehe

AFIF-SAN said...

nak gak vogue si masyam ni..huh!! rajin2 keje, jgn sek men blog jek...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin