21 March 2011

Terima Kasih Sayang

Betapa berbunganya hati ini tatkala ini. Rase seperti diawang-awangan..... Kenangan di hari minggu yang lalu sangat bermakna dalam diari hidup ku. Detik 19 Mac 2011 Jam 11.30 pg akan terpatri sebagai 1 episod indah dalam hidup aku.... Mase yang berlalu terlalu pantas bergerak sehingga x terkejar rasenya. Detik bersama terlalu singkat untuk di rasai... Namun walaubagaimana pun, aku sangat2 bersyukur kerana "Masih Ada Bahagia Untuk ku"

(Wah Cik Gedik sudah semakin jiwang... Bak kate Adnan, "Dalam Hati Ada Taman")

Dan terima kasih sayang dengan lagu ini.....




BAIK-BAIK SAYANG


Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

Reff:
Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku

17 comments:

Anonymous said...

wah...tahniah2...
semoga dipermudahkan olehNya...amin...;)

Imma Yusri said...

anoy : cepatnyer komen???...
welll mekaseh2.... doa2kan... huhuhu

C'Chanteque Maness said...

uit...detik pertemuankah??hehehe...

Imma Yusri said...

hik3... tau xper... kekeke

C'Chanteque Maness said...

waaah...so amacm??

aku xsuke lagu nie..sbb ade sumthing aku bwat dkt alham lgu nie...huhu

Hafifah said...

waaa..tahniah. tumpg bhgia utk kak imma.. huu..sy plak yg sdey =(

Imma Yusri said...

huda : so cmne??? skrg makin angau lar... kekeke...

alaa apsal x suke??? lagu ni ari sabtu lepas pertama kali aku dengar.. dia dedicate kat aku... kekekeke....

fifa : tq dik... alaaa jgn lar cedih lg... nanti x lame lagi turn kamu lak rase bahagia kembali.. akak pun lame tau tunggu... dah 3 thn akak cari.. uhuhu

n0n0n said...

kata aku jiwang walhal ko pn 2x5...muahahahahaha....tp bgus gak ko ade taman balik dlm ati....xde nk marah2 je...hahahaha.....btw moga bahagia dn cepat r kawen....aku lg 2tahun tggu yg sana abis blaja n direstui family...hahahahaha

Imma Yusri said...

nonon : hahaha... sila lar gelak kan aku balik... muahahaha.... boleh la... sekarang dlm ati dah de taman balik... bunge pun dah start nak kembang jer ni.. kekeke...

lame gak ko kena tgu.. xpe lar... dak tu pun muda lagi... ko pun ade chance lar nak simpan duit lebih2

n0n0n said...

meh aku gelakkan ko balik...muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...ok ckup...nnt terputus urat kentut aku xpsl2 duk terkentut mcm ucop dlm antu kak limah...hahahaha....btw bleh ke siap choc aku lusa?

Imma Yusri said...

uik... bab urat kentut ni yang paling aku gerun. sila kawal semula ketawa anda k.. x sanggup aku mase jumpe ko nanti, ko kentut2.. ahhaha... coklat ko InsyaAllah siap.. ko pun dah order awal2. InsyaAllah xde masalah...

jeem said...

aku suka gila lagu tu.....sukaa.....tapi aku lagi sukaaa posting nie!!!!!hehe.siapa jejaka bertuah tu weh?cecita cecita!:DDDD

Imma Yusri said...

jeem : kekeke.. power ayat ko... suke lagu and lebih suke ngan berita terhangit ini.. kekeke..

alaa aku kenal ko pun pas ko tunang ng syirr. tgu lar pas ade pape ikatan.. barulah aku perkenalkan.. kekeke

budaksejuk said...

yesssssssssss!!!!! yahooo..musim bunga cik imma dah kembali...

Imma Yusri said...

mirul : hehehe... tq2... same2 lar kite bersantai di taman bunge.. awuuuu

mr_abs said...

haih? ni mesti selalu dating kat salam niiii. hahaha

Imma Yusri said...

abs : woit, pe barang dating2 kat salam... hahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin