28 March 2011

Gedik's Obsesi

Xperlu nak kate ape2... Cume senyum jer lar. Nak gelak pun Cik Gedik alu-alukan di sini..... (Muahahahahahahaha...) Amboi, over nampak gelaknyer.... Anyway tarikh keramat 19 March 2011 masih terasa kegedikannya... Wat can i say, dah memang macam ni.... Layanzzzz...!!!


Owhhhh no, semakin melampau...

Sudah penah menggedikkan diri bersama beliau, saya hilangkan dahaga ngan Jus Ambra Hainan Ciken Rice yang dah makin Out Of Service rasanya.... Alahai....

Dan akhir sekali, ini adalah saguhati akak buah tangan daripada beliau sebelum balik... mak aiii, camne aku nak perabih kan semo ni??? Katenyer, kalau x abes, siap lar aku... hehehehe... Setahun lagi, kulitku, muke ki mulus secomel bayi gamaknyer... Hehehehe... mekaseh dear...

9 comments:

Athirah Rahim said...

cehhhh igtkan ape laaaa.. rupa2nya nak tayang cincin.. hahahahhaa...

tu cincin risik ke? bila nak tunang ni? huhuuu..

Nurulhuda said...

wah2..cik imma kite sudah dibooking...bila officialnye nie??
tahniah2...hehe =)

Rashidi Isa said...

bile tu..mesti vouge cik imma kite nie yerk..sape tu..meh la kasi kongsi..huhuhu..^^

Imma Yusri said...

tiam : aiseh, ko ni paham2 jer matlamat aku yg sebenarnyer... kekeke...

sesungguhnya cincin itu telah ditarik balik oleh tuan beli.. dia kate nanti baru kasi.. huhuhu...

huda : official??? jeng2... coming soonnnnnn...

shidi : mane leh kasitau kat sini... P&C

n0n0n said...

hahahahahaha....no komen...hahahahaha

Athirah Rahim said...

hahaa itu dah mesti huhuuu..

apa2pun congrats ye. I am so happy for you. ape2 good news tolong make sure aku orang yang pertama tahu! haha

Imma Yusri said...

tiam : tenkayu dear...
bab kasitau mmg ko lar kot org yang pertama tau sebab bab pinjam2 mmg dari ko lar... boleh yer dear... hehehe

jeem said...

weh,aku btoi2 igt hang dah kawem.akhirnya pencarian sudah berakhir.cepat2 ke anank tangga seterusnya.hehe

Imma Yusri said...

jeem : amboi ko.... pape pun aku tgu ko ngan syirr jer dulu... cepat wehhh sian syirr kesepian di atas kapal... yuhuuu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin