27 June 2011

Wat a Wonderful Birthday

What a wonderful 26th Birthday... Sangat2 TERHARU... TERUJA.... EXCITED apabila birthday kali ini penuh keceriaan... Kalau di comparekan ngan Birthday tahun lepas, tahun ini, jauh lebih bermakna... Siyes, sangat2 berbeza....

Apakah perbezaan itu????
1 - I'm not ALONE
2 - Ade adik yang teman semasa Pra-Besday aku... Beli Moose Cake sambil makan Ciken Chop kat KAHRE..... Bestt....~~~~
3 - Ade surprise treasure hunt.... Semo gara2 si CUT itu.... It's really surprise me..... Love you babe...
4 - Mak, Abah celebrate sekali besday aku... Mak blanje makan Pizza... (mase ni abah x join... Huhuhu)
5 - I'm not ALONE coz, ade orang di sana yang SAYANG kat kite... Walau tidak di sisi... Tapi dekat di hati... Hik3...
6 - Status yang berubah dari 'Single' to 'Engaged' (Hehehehe) membuatkan hati ini tidak kesangapan.... Kui3...
7 - Dapat beberapa hadiah dari CUT dan Ehem2..... Sukeeee~~~~

Real Birthday Cake... Brought to me by Miss Cut...

Faux Cake... Yang di beli sendiri untuk diri sendiri....

A big TQ to my Lovely Sister.... Really... Really appreciate it.... Ni nak kasi 1000x kisses.... Nak tak??? Hahahaha....
Abah berposing ngan Kek + 2 present + Treasure Hunt Clue (Cantik lak tulisan adik aku ni)

Inilah 2 adiah yang aku terima dari adik aku.... Tempat spegeti tu mmg dari dulu aku nak beli... tapi x beli2 gak sampai semalam... Kekekeke... Pastu, Aroma terapi Teddy's Dream memang fevret aku.... Bile cium cam berada dalam Lovely Lace jer.... Sangat bergune mase Majlis Kawen aku nanti... Kekekeke....

Dan adiah ke-3 aku adalah pemberian dari ehem2 seminggu yang lalu... 1 White Blouse... Sorry aku xmo show off kat sini sebab baju tu akan di gunakan untuk wedding nanti... Kalau tunjuk ilang lar serinyer... Muahahaha...

Hijau itu adik aku.... Yang si Jelita di mana same kaler ngan dinding tu adalah bidadari GEDIK....




Saya ucapkan mekaseh sebab sudi bace entri ini.....TAMMAT....

7 comments:

n0n0n said...

wahalawei...besday ko ye?hepi belated r...aku malas nk bukak fesbuk 5,6hari ni...dgr2 ko dh brtunang?hahahaha....cantek,aku dtg mkn nsk minyak nnt....

=) said...

beb..ko ke yg sne kaler ngan dinding tuh?? siyes berbeza giler...sgt2 cntik..tp nmpk muka garang..maybe sbb ko xsenyum...at last ko bahagia jugak akhirnye...alhamdulillah...=)

Imma Yusri said...

nonon : kekeke.... mekaseh beb.... alaa tunang jer pun... aku xmo lar kecoh2 kekeke...

huda : ko kan ni???? alaa tu aku wat muke seksi.. tu pasal nampak garang... kekeke

=) said...

oooo...seksi ke?kekeke...ku igtkn tgh marah td..hihihi..pape pn mmg cntik...

Imma Yusri said...

xkan marah kot di hari bahgia... kekeke.... nanti aku bawak gambo2 yg lain ek... tungguuuu~~~~

Anonymous said...

Bidadari GEDIK tu sangat cantik!

Imma Yusri said...

anoy : erkkk~~~????

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin