15 July 2011

Baru pulang, bahhh...

Yerr laaa.... Saya baru pulang.... Nak kate baru tu x lar... Tapi kategori baru lar jugak coz my sun burn pun x pulih lagi... Kire baru lar kan.... Hahaha.... Actually Cik Gedik ni baru balik dari Holiday.... Yuhuuuuu~~~~ Memang holiday sakan.... Orang lain tengah wat rusuhan BERSIH kat KL, aku sedap g snorkeling.... Terbaik....!!!!

Ok, actually wat kali ke-2.... Actually Cik Gedik ni baru jer balik dari Sabah.... Pendek kate oversea lar jugak sebab kena melintasi Lautan China.... Kekeke.... For me, Sabah ni memang best.... Pemandangan yang cantik... Banyak menda nak shopping, shopping & shopping... And banyak aktiviti extreme dan ngade2 leh di jalankan di sini... Pendek citenyer, semo ade kat sini... Ecececece....

Dan ini merupakan my 1st travel as backpacker.... Perghhhh, sesungguhnya sangat banyak dugaan di awal perjalanan kami... Xper lar, cik Gedik akan Story Mory kendian.... Nanti leh kasi idea2 yang bernas semasa nak holiday ke sini....

Day 1 : Flight bermula

Day 2 : Pulau Manukan --- Kenduri kawen --- Pasar Philipina ---

Day 3 : Gaya Street --- Kundasang --- Kinabalu Park --- Candle Light Dinner



Day 4 : Pusing - pusing dalam UiTM Sabah --- Flight balik ---

Sesungguhnyer memang best giler ke Sabah.... Next time leh datang lagi... Tiket flight pun bukan mahal pun.... Nak lagi sekarang memang ade selalu Promo kat Air Asia... Dan sekarang ade lagi tiket murah iaitu Fire Fly.... Memang leh Fly ngan api.... ~~~~~

4 comments:

n0n0n said...

nice r.....lama dh nk g sabah ni tp xdpt2 lg....xpe nnt aku g redah sorg2....ahaks....upload r banyak sket gambar....aku dh boring membaca ni....hahahaha

C'chanteque Manes said...

beb..ckitnyer...mane lagi...adoi..xpuas tgk weh...gmbr lompat blakng kinabalu..really nice...hihihi..

C'chanteque Manes said...

ko ptt uat entri persidangan tuh...bru gempak beb..hahaha

Imma Yusri said...

nonon : alahai... pe lak lone ranger lg??? bawak lar buah ati.... baru lomansiat.... hahaha... isk3... jahat mulut aku...

huda : rilek girl... ni entri aku kasitau hanya aku yg g sabah.... hahaha... rilek dulu....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin