22 April 2011

Cintaku Semanis Tutti Frutti

Owhhh manisnyer rase Cintaku... Rase semanis, selemak, segebu Tutti Frutti.... Yummmm~~~~....

Indahnya hati berwarna warni same cam himpunan ais krim2 di sini...
Yummmm~~~~...

Cerianya rase bak longgokan frutti yang ade di sediakan... Ade strawberry, kiwi, peach, pisang, nata de coco dan macam2 lagi....
Yummmm~~~~...

Semaraknyer jiwa bak sprinkle2 yang ade tersusun cantek punyer kat tray sebelah kaunter... Ade smarties, oreo, rokok, chocolate rice yang macam2 kaler....
Yummmm~~~~...

Owhhhhh AKU CINTA PADAMU....



Adehhhh aku ngidam tutti frutti lor.... Camne ni??? Kalau aku beli sendiri dah confirm2 aku kena bayor sendiri... X mooooo lar.... Kekekeke (Jangan Mare yer Mr Dia)

11 comments:

n0n0n said...

bapak mahal?nsib aku xminat....menggemukkan semua tu....hahahahaha

C'Chanteque Maness said...

dan bila cik gedik plak berjiwa...hihihi~~
asyik aku je bjiwa..dpt gak bce entri ko...

Imma Yusri said...

nonon : ok lar mahal.. xde lar makan slalu... tp tutti frutti xkan kasi ko gemuk.. dia kan dari yogurt so lagi kasi lawas ade lar.. muahahaha...

huda : aippp ko jgn lebih2 lak.. tau lar hati mu mmg sedang berbunga2... kekekeke

Mohd said...

eleh..hati org tu pun sama gak ngah tumbuh taman..bukan berbunga je..ngeh3..^^

Imma Yusri said...

mohd : aip... aip... ati sape yg over tumbuh... hati dia kot.... kekeke

Mohd said...

hai..cik imma..malu2 plak..kita plak yg kena blik..tuty frutty ker mr. dia yg wat cik imma berbunga tu..ce cite..ce cite..^^

Imma Yusri said...

xmo cite2 kat sini... sy malu.... kekeke...

Anonymous said...

ceh..bila plak dia pandai malu2 ni..huhu..^^

from:. Dak-cuk-m0-man-tai~

Imma Yusri said...

sejak lar ni kite mmg seorang yg pemalu... kalau x cayer kena lar tanya Mr Dia... Kekeke

C'Chanteque Maness said...

beb..akak aku merungut aritu pasal truti frutti nie...anak die nk eskrem ni sekali kena eskrem nie rm26..mcm2 die bubuhnyer...mbebel bagai dier...pastu ank die xmakan..pyudah mintak eskrem mcd..hangin jer...hahaha...

Imma Yusri said...

perghhh mmg rugi lar... menda mahal2 disia2kan oleh anak sedara ko... huhuhuh....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin