17 November 2011

Sedang Memerah Otak....

Tatkala ini saya sangat bizi dalam pencarian di Google untuk beberapa perkara. Dan antara main coursenyer adalah seperti di bawah..... Aduh sudah penin... baru ngadap sejam, sudah penin kaa????

Adakah aku perlukan rehat??? Ehhhh jangan.... Anda mempunyai masa yang semakin terhad.... Tolong lar disiplin sikit... Kang xsiap... Xkan nak pulun last minit kot.... Ade brani kaa???? Hohohoho...

Ok, memula aku sedang cari idea camne nak decorate balang VIP door gift aku nanti.... Kena start sekarang memandangkan sem depan aku ade student, dan x banyak mase... Jadi plan, minggu ni dah nak cari reben.... Masalahnyer sekarang, aku xtau camne nak hias balang tu lagi.... Adehhhh idea please... idea please... Uhuuu~~~~
Second aku kena cari decoration untuk langsir bilik aku nanti yang bakal jadi bilik pengantin... Eheee.... Theme, nanti lar... Aku pun masih keliru.... Weekend ni nak gi Nagoya untuk beli kain... Dan terus tempah lar... Oleh itu aku kena tau fesyen ape yang aku nak.... Alahai...~~~~
Third, aku kena pikir gak sal HP baru aku... Kak Mas dah ngajak suh order Ahad ni... So nanti New Year, hp baru lar... Lalalalala... Orang lain dah lame tukar pakar touch screen ni... Aku baru nak meraba-raba... Adehhh....
So misi di hari Khamis yang indah ini adalah, aku perlukan ketenangan...~~~~

2 comments:

C'chanteque Manes said...

Cik Gedik semakin busy skrg ni ye..Belog pn jejarang je hupdate..huhu~

Imma Yusri said...

idak jugak.. sebenarnye aku xde idea.... ni pun posting bebukan... dah lame x update, update jer lar... kekeke..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin