19 October 2011

Cchantequemanes, kau jangan Jeles....

Wahai sahabatku Cchantequemanes... Kau jangan jeles noq..... Aku dah beli Oven dah... Ngeh3.... Kau x tau betapa syioknyer bile mempunyai oven sendiri.. Perasaan tu lagi syok dari dapat teddy bear dari boipren k... Lagi syok dari makan eskrim tepi longkang.... And lagi syok tengok wayang sambil di temani budak kecik yang menghoyan kat sebelah kite... Hahaha...

Walaupun kecik, tapi muat gak kalau nak bakor sekor ayam.... Walaupun cap ayam, tapi kalau masak ayam mesti sedap noq...~~~~ Dan aku idak ler bakor ayam lagi.... Sempena perasmiannya, aku cube buat Puding roti.... Perghhhhh.....~~~~ perasaan tu melompat2 bile tengok dia baking ngan cantik dan mengembung jer..... Cayalah Oven ku... Kekeke....

Jeng... jeng.... jengggg.... Inilah slice pertama sebelum masuk ke perutku... Yum3.... Owhhhh Huda, kau bile lagi mau beli???? Ke ko dah beli dalam diam tanpa aku sedari???? Uhuuu~~~~


p/s : NEXT projek adalah Macaroon..... Xsabaunyer nak balik.... Nak prepare2 wat Macaroon lak....

6 comments:

C'chanteque Manes said...

Huh..!! entri ni mmg bikin wa panas la...yg xleh blah tuh...tajuk entri mmg tuju pd wa trus..mmg direct to da point laaa...ngeee~~

Sesungguhnye...memang aku jeles..tramat jeles dgn ko...lg sakit hati ko bakar plak puding roti kegemaran ku...dan kalu ko tmbah sos karamel..lg aku sakit jiwa...huk3

belum ade lg..tgh tggu bulan depan....aku sedang bersabar nie...hihihi~~

tggu entri bls dendam bln depan..hqahahaha~

Imma Yusri said...

yesss... yesss.. yesss.... wa mmg niat mau bikin lu panas per.... hahaha..... menjadi2...

jangan jeles yer.... nanti ko tgu lak aku post macaroon lak... kasi panas lagi... kekeke....

p/s : x sabar menanti posting revenge of the fallen dari ko... muahahaha...

C'chanteque Manes said...

Toq..kejam ko toq...

xpe2...ckup2 ar tuh ko nk bakar2 aku...

macaroon?? huhu~ wish u gudluck la..idak ler senang nk bwat benda alah tuh...

Ayat perli aku jeh...xpe2...ko tggu ea...

izee said...

hi imma!!! shat ke beb?! lm sunggoh ak xupdate.jgk ko sat! wah2x syok nyerr dpt brg bruuu..bl nk jemput ak merase makannan ko nihh...ngeheeee

Imma Yusri said...

izee : alaaa ko kan bizi... nak lagi sejak ko dah keje.. mmg jarang lar ko berblog aku tgk.. hehehe.... ko sanggup ker makan hasil kerja aku??? nak lg macaroon... kekeke...

n0n0n said...

weh....brape hengget tu?aku ingat nk beli gak men bakor2 ayam ke,piza ke,roti ke,lasagna ke....nyum3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin