10 October 2011

Perkahwinan Syawal Lalu....

Aisehhh.... Posting sal kawen lagi.... Sal preparation kawen aku ker??? Ermmm idok jugak.... Abeh tu sal sape??? Hahhh, ini aku nak story mory lar sikit, sal wedding kawan-kawan aku baru-baru ini.... A.k.a wedding yang berlangsung raya yang lepas.... Heyyy please lar u all... Orang nak raya... yang korang g kawen mase raye apesal??? Tengok, kan aku xleh nak datang.... Last2 wedding sebelah lelaki jugak lar yang aku sempat..... Wat can i say.... Muahahaha~~~~

1st Wedding : Jeem & Syirr  (3rd Sept 2011)
Ni kawan menghoyan aku... Dua2 kenal mase trip kat Genting.... Sejak dari hari tu terus kamcing.... Ekceli pasangan ni dah kapel sejak 8 tahun yang lalu... Jarak dekat penah... Jarak jauh pun penah (Jauh wooo, sorang kat Ireland... Sorang lagi ntah mane laut dia berlayar)... Dan at last, InsyaAllah happy ending dunia dan akhirat....


2nd Wedding : Kak Ngah & Suami (3rd Sept 2011)
Wedding Kak Ngah same hari ngan Jeem & Syirr... Belah 2 badan aku jah.... 1 ke sana, 1 ke sini... Kak Ngah ni kawan sePoli aku dulu... Akak kesayangan ni... Memahami dunia dan akhirat... Seronok sangat bile dapat tau akak kesayangan dah jumpe jodohnyer... Dan aku sungguh terkejut sebab pasangannyer, sangat2 lar sempoi same lar cam Kak Ngah.... Alhamdulillah... Allah dah temukan jodoh yang terbaik buat akak tersayang....


3rd Wedding : Megat & pasangan (3rd Sept 2011)
Alhamdulilah kawan sorang aku ni dah selamat ijab dan kabulnya.... Ekceli kitoang ni bertunang pada masa yang hampir same (bertunang dgn pasangan masing2 yer)... Tapi apesal lar kawan aku ni advance sangat... Cepat bebenor langsungnyer... Aku???? Ermmmm wait until the time come..... dup dap wehhhh..... Majlis Megat ni aku x pat datang sebab di KL... Sape lar yang nak bawak aku ke sane.. Lain lah dah ade laki ker... Nak arap En Tunang tu bole, tapi macam banyak jer halnyer... Nak sewa hotel lar... Nak jemput2 lar... Macam2 lar halnyer... Jadi aku wish jer lar 'Selamat Pengantin Baru' semasa beliau ade kat lab... Kekekeke... Ok lar kan... Hik3...


Alhamdulillah atas masjid yang telah di bina... Doa aku, semoga korang bahagia, Dunia dan Akhirat.... X luper jugak kawan2 aku yang dapat ahli keluarga baru... Kreadit tu Bai & May serta Mok & Azzah.... Xlupe jugak Nurul Ain Nadiah..... Aisehhh sonoknyer korang... Dah kawen... Dah dapat anak... Aku nak jugak.... Uhuuuu.....

Ade lagi 1 pasangan yang aku x kuase lar nak letak pic dia di sini iaitu Mr Ex dan isterinya Mrs Bebal... Kawen jugak lah pada Syawal yang bape ntah ke bape... Elok lar tuh... Akhirnye matang gak Mr Ex tu.... And hope idak ler jadi BUAYA DARAT lagi... Bawak2 lar insap... Dunia hampir kiamat wehhhh....

11 comments:

n0n0n said...

hahahaha....baca kat atas smua tu syiok dh....tp kat last tu ade gak selingan....weh,singgah r blog aku...hahahaha

Galaxy said...

nice blog....meh la jenguk blog kami lak...mana la tau kut2 teringin nak melancong dgn artis fizo omar ke?

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

Imma Yusri said...

nonon : hahaha... tu udah musti.... yg ko asek suh visit blog ko... nak naikan traffic lar tuh.... hahaha

Imma Yusri said...

Galaxy : wahhhh i like holiday... will visit u... hik3...

C'chanteque Manes said...

hahaha..Cik Imma...dengan lantangnye anda bsuara...aku stuju dgn Nonon..ats2 cite hepi2 jer..last xskali tu mmg xleh blah la...ko mmg terbaek la laling...hik3

Imma Yusri said...

huda : aku tau ko pun suke.. agaknyer ko lg suke klu aku letak pic diorang skali kan... kekeke

C'chanteque Manes said...

hahaha...ko mmg memahami citarasa aku...

Xletak gambar pn xpe....kang die pasan diri retis plak...kite ni paparazi suke jage tepi suar jeans dorg n 1 lg kang xpasal ko kena sue..buh gambo org tanpa izin...

seselit dlm entri mcm ni pn da ckup mnusuk kalbu dah..hahahah~

Imma Yusri said...

hahaha... tau xper.... kang mau dia sue aku lak...

menusuk kalbu ker??? tapi dia tu ade perasaan ker lagi??? hahaha

C'chanteque Manes said...

org mood hunnymun..mane nk parasaan...hihihi

Imma Yusri said...

honeymun ker??? ade duit ker nak honeymun??? honeymun dalam bilik suda... hahaha

C'chanteque Manes said...

eh,mmpu ko..segalanya kn ditanggung...ko ni xkn xtau kot..ahaha~

*cam haram mgumpat kt cni...ahaha~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin