20 February 2012

1st Assignment

Memandangkan En Tunang sekarang dalam perjalanan balik ke KL dari Tanjung Karang... (Ntah mane tempat, aku x sure lar... ) Sesungguhnya beliau baru menghabiskan 4 hari 3 malam berkursus dengan sifu kesayangan beliau iaitu Saiful Nang... Dulu dah pernah berkursus ngan Saiful Nang ni amek course "Zero to Pro" sikalang amek "Video Making" lak... Oleh yang demikian,  aku rase nak kasi satu assignment kepada En Tunangku... Ade bran????? Muahahahaha~~~~~

Aku tadi terkesan dengan love video dari kawan aku sendiri... Bukan kawan aku yg wat. Dia cume pelakon lar... Hik3.... Selalu kite tengok Wedding Video... Tapi kali ni lain.. Dia buat New Baby Born Video.... Wahhhh idea yang baik kan... Kebetulan En Abang baru balik training, x salah mintak sesuatu video yang best untuk anak kami kelak... Hik3.... (Lum pape dah cakap sal anak... Xpe cakap tu kan doa.... Moga dimurahkan rezeki... Aminnn)

OMG... Sweet kan video ni???? Walaupun kualiti dia x lar sehebat CST Video, tapi mesej yang di sampaikan menarik... Tapi abagi menambah baikan video ini, aku cadangankan untuk mendapatkan hasil yang lebih dramatik di mana anis bolehlah mendukung baby dia sambil cium lagi... Pastu suami datang dari belakang dan terus cium isteri dan belai baby... Owhhhh no... Aku rase cam pengarah filem hindustan lak.... Idea brilliant... and hope leh wat nanti.. Hehehehe....

Wahai En Tunang, tugasan ini simple jer... Memandangkan bukan sekarang perlu buat, jadi masih ade banyak masa untuk mengilap bakat anda dalam bidang videografi lar.... Semoga berjaya....~~~~~

p/s : Congrat kepada Anis ngan Jojo.... Semoga bertambah2 lagi umat Nabi Muhammad saw.... Aminnn

2 comments:

C'chanteque Manes said...

bukan ko pn ade ke sepital tu ke? nape ko x wish skali dlm video ni??

Imma Yusri said...

isk pepandai lar ko... jejak kaki pun x penah ke sane, tetibe aku ade kat sane.. ko salah org nih...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin