21 February 2012

Tanamera

Sejak aku asek melayan blog Dynas Mokhtar, aku dah semakin mengoda ngan produk herbal dari Tanamera... Kalau korang bace komen Dynas sal tanamera ni, mesti korang pun rase cam nak try  gak.... Memandangkan Dynas ni bukanlah duta pada Tanamera, tapi bile dia komen, kelihatannya dia jujur dan sangat berpuas hati ngan produk Tanamera... Jadi, pe kate kite usha ape itu Tanamera...


Tanamera ni ade banyak blog... Dan dynas selalu promote barang Postnatal Tanamera ni... Katenyer sangat lar best... So bile aku tengok, memang best pun... Siap ade jual Microwave Tunku... Adoi, camni tetibe aku mengharapkan mase kawen nanti ade orang hadiahkan microwave untuk ku.. Hik3...

Untuk Mom-to-be, leh lar usha 'Tanamera Postnatal Care'


Pada yang nak melayan SPA at home, cam post aku yang dulu, leh lar klik pada Tanamera Tropical Spa Product...

Bagaimanapun, aku paling berkenan dengan Home Spa Assortment diorang.... Nanti pergi JJ, aku nak cari barang2 nih... Hehehehe...



Ok mane nak dapatkan Tanamera Produk??? Dynas kate kedai dia kat The Curve pun ade sikit... Tapi better cari kat outlet2 diorang. Mesti macam2 ada...

TNS Skin L@b Ipoh
Kinta City Shopping Centre
Lot G03, Kinta City Ipoh


Or korang leh jer cari kedai TNS Skin L@b di serata Malaysia.... KL, Selangor, Kelantan, Johor, Penang, Melaka, Kedah.... Senang kan nak cari... More info klik jer website Tanamera.....

p/s : aku ni promote ker, or untuk info diri sendiri???? Hehehe...

5 comments:

mr_abs said...

mana tips utk laki plak? utk teman ni? mane? hahaha


teman bape kali dah jumpe kome, kome nengok aje kejenye. muke blur bebenorr. hahaha

Imma Yusri said...

laki xyah tips.. sendiri mau ingat lar.... hahaha...

kite ade jumpe lg ker??? agaknyer mase kite bertembung tu ko pakai topeng ultramen kot... hehehe...

sorry2 siyes aku x nampak pun ko...

C'chanteque Manes said...

semenjak2 nak kawen neh..rajin btul die berspa-q sana sini..btuah la en.tunang...sure die xsbr nk akad nikah nnt..hik3

Imma Yusri said...

ofcos lar kena spa-Q slalu... nanti ko nak kawen pun mesti wat menda yg same... believe me... kekeke

hazairin said...

hi. hehe.. wah seronok baca blog ni. ayat ada gak sengal sengal. arr camne? dah dapat ke set tu? jika mahu boleh order ngan kita k

pembaca senyap :)

www.postnatalcareset.blogspot.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin