14 December 2009

Benci L.E.L.A.K.I

BENCI... BENCI... BENCI....

Aku benci lelaki... Kenapa lelaki x pernah tepati janji???

Post sebelum ni aku nak cari calon suami... Sekarang malas lar... Benci sangat... Dalam hati ni perasan bercampur baur... Sakit sangat... Sakit bila dimungkiri buat kali-2 oleh insan yang sama... Paling sakit disebabkan lelaki bernama Mohd Afif Salami... Dia terlalu kejam buat aku... Sampai hati... =(

8 comments:

n0n0n said...

adei....beb,nape ni?kut ye pn jgn la label smua laki....aku ni pn laki gak kn....tak smua sama....tp yg pasti laki ni susah nk berubah kalo dah biasa buat salah....tp still bkn smua....kalo ade salah silap,aku mintak maaf sbb aku ni selalu terkasar bahasa kn?

imMa ~vOguE```~~~ said...

aku x de lar benci ko...sorry beb... mungkin lar sebab nila setitik abes susu sebelanga... tp aku sakit kat sorang jer... dan kwn2 aku pun de jgk yg sakit hati sebab lelaki... jadi aku mewakili mereka... huhuhu

n0n0n said...

ayarkk...tu la pasal...tak pasal busuk nama baik aku sbg naib presiden dak skmd...muahahahahaha.....pd pendapat aku la kn beb, lbh baik ko lupakan je kejap hal cinta....tumpukn pd kerjaya mcm aku ni....sng cerita...muahahahaha......skrg ni aku lg senang solo je....

pesalah! said...

hurm..

imMa ~vOguE```~~~ said...

alaa aku mmg lar nak lupakan...klu lah nak delete kenangan tu semudah button "DELETE" mmg aku dah press dah... ini idak... nak tumpukan pada kerjaya??? kerjaya aku senang sgt, xde pape yg nak di tumpukan... nonon, tolong createkan 1 masalah baru untuk aku... hahaha...

n0n0n said...

ko nk masalah?aku ada bermacam masalah....hahahahaha...ko nk yg mana?kerjaya ko senang sgt n then ko dh berada dlm zon selesa itu....cuba mlm2 ko pikir pasal parents ko....pikir mcm mana berpenat lelah mereka besarkan ko....then ko pikir la balik apa yg ko dah buat utk balas jasa mereka?kalo ko ade bg duit setiap bulan pn,cukup ke kalo nk dibandingkan dengan titik peluh diorang?renungkan dan cari aku bila ko dah buat....muahahahahaha....ni kira satu yg kecik je aku bg....banyak lg yg besor2 weh....

C'Chanteque Maness said...

Wah..nie kes betul2 sakit hati nie..
tp yerlah..
kita perempuan kalau tahap kesabaran dah tercabar...aku pun akan buat mcm ko buat..cuma aku xla direct cm ko..
hehehehe..

tp aku rse xsalah buat cmnie..as long kita puas hati..sbb tiada org mampu puaskn hati kita..ini adalah cara yg terbaik..=)

juju_illyana said...

Imma, dulu aku putus cinta mang aku sengsara cam ko tapi aku pikir balik, Allah pisahkan die dari aku mungkin sebab xnk aku terdorong ke arah dosa. bercinta sblm kawen xde dlm Islam kan, so renung2kanlah. DAh la tu ye Imma. Xyah sedih2 dah k. Ko wanita baik dan mungkin die lelaki yg tak baik so korang tak padan kan... Sabar la ye menanti insan teristimewa utk ko

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin