10 December 2009

Calon suami di Cari...!!!

Sesungguhnya saya sedang mencari calon suami untuk diriku sendiri... Sape yang memenuhi syarat sila hantakan Resume dengan kadar segera. Hanya seorang insan saja yang layak. Jadi persaingan adalah hangat. Anda semua perlu berusaha gigih untuk mendapatkan Cinta saya...

Ciri-cirinya :

  1. Muke x berapa hensem (Xnak mat jambu-jambu, riso nak di jaga) ofcos aku nak yang hensem2 jek... Klu x hensem sakit mata memandang
  2. Mempunyai kerja tetap (Sila tunjukan slip gaji 2 bulan terkini)
  3. Lebih tinggi dari aku (165cm ++ but kurang dari 178cm)
  4. Badan tidak terlalu kurus (Sesedap rasa) dan tidak gemuk cam Gorila..
  5. Kulit gelap... Xmo yang legam ok ahhh aku nak yang putih2... Cerah cam Gu Jun Pyo dalam Boy Over Flower... Hensem punya...
  6. Mempunyai susunan gigi yang bersepah Tersusun rapi... Tapi jangan tersusun sgt... hahaha
  7. Mulut manis Yang ni memang totally out... Jangan arap aku nak laki mulut manis, tapi hati upe taik babi, macam budak tu...
  8. Tidak terlalu Romantik... Nak suami romantik... Baru dapat layanan istimewa jer selalu... hehehe
  9. Pandai amek hati
  10. Tidak terlalu mengontrol si isteri
  11. Tidak banyak cakap... ofcos...
  12. Sanggup buat kerja-kerja kampung... Kalau memang budak kampung, lagi saya suka
  13. Tidak memilih makan... Koteaw pun dia makan...
  14. Ada kereta VIVA putih ohhhh please... Fuck kete putih sekarang nih
  15. Mempunyai hobi suka melancong
  16. Suka pada haiwan... Kalau leh, dia memang dari asal ade bela kucing Hamster
  17. Dia seorang yang x berapa reti wat planning, etc holiday planning... Sebab semua kuasa itu di serahkan pada saya Aku nak lelaki yang pandai mengatur perancangan... Aku akan jadi backup dia... Baru ade give & take...
  18. Mestilah pandai mengawal ku... Bukan King Control k...
  19. Suke jalan-jalan cari makan...
  20. Orang itu boleh menerima saya seadanya. Mencintai saya kerana saya adalah saya. Menghargai cinta saya, setia pada saya dan kukuh cintanya. Walaupun di lambung ombak, hati dan perasaannya xkan berubah daripada saya. Saya mencari cinta sejati. Cinta yang telah ditakdirkan untuk saya. Mencari tuan yang kehilangan tulang rusuknya... Bukan cinta tangkap muat.
Kalau anda tidak dapat memenuhi syarat-syarat berikut, jangan join da club lar... Udah ler tuh... Percintaan bukan semuanya manis... Bukan semuanya indah. Sekarang saya hanya merasa kepahitan bercinta sahaja. Sehinggakan telah hilang kepercayaan dan keyakinan akan manisnya CINTA... =(

2 comments:

C'Chanteque Maness said...

Apsal la ssh nk komen blog skrg nie..
rumit jer aku rse..nk kena godek2 dlu..baru bleh komen..huhuhu...

Kalu kt fb bleh like...tp kt nie xleh nk like..yg pasti..aku suke story ko yg nie..hehe..

aritu pie kawen mmbe aku tuh..aku la paling terase..org lain sume ade bf or tunang..aku sorg jer yg single lg..huhuhu..=(

Aku doakn ko pn cpt la btemu jodoh yg baik...chaiyok imma!! ngee~~

imMa ~vOguE```~~~ said...

Ayoyo... susah jgk ker nak komen??? huhuhu...

same lar kita... aku tgk membe lain semo dah nak kawen... dah plan nak melangkah lebih jauh... tp aku, ermmm...

aku pun doakan ko jumpe Mr Right ko... jumpe lelaki yang tau hargai ko... chaiyok huda...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin