25 May 2010

Kantoi Whatever...???

As suke2 memang lar aku suke Kantoi versi Jantan ni... Credit to my Bro Rashidithejourney. Tapi bile mengenangkan lirik2 ini dengan kehidupan aku, rase sakit jugak... Betul2 pentingkan diri sendir jantan2 sekarnag nih... Dah macam Dani dalam Adamaya jer semo... Ampeh...



p/s : terkenang kenangan lalu ngan 1st lirik ni... Agaknyer itu yang dia kate bile aku try call Mat Pisang tuh... Hampeh... Lu pikir, lu bagus sangat ker???

9 comments:

C'Chanteque Maness said...

hehe...version afdlin nie best jgk...
aku slalu duk lyn ngan dak ofis aku nie...
lelaki bese la..lelaki bila dh xsuke..sume slah kita die nmpk jer..slh sendri xsdr lansung..
huhu...aku xtgk cite adamaya so xtau ape jalan citer die...

Naima is IMMA said...

Adamaya ni, bek ko layan kat TV3.net tuh... mmg best wooo...

betui tu, laki klu dah x suke, suke suki jer nak buang kite... dia pk dia bagus sgt ka...

Rashidi Isa said...

C'Chanteque Maness: lorh..x tgok ker citer adamaya..erm..dont worry.. kiter leh tolong..tgok la kat sini..
http://www.dramamelayu.com/

Imma : Amboi..jgn la ckp mcm tue..x semua lelaki mcm tue..nk kata gurl dsakiti hati pasal lelaki...laki pun ada gak yg diperlakukan oleh gurl..mcm sy..3rd time kena tinggl n terkebil2..yg nie ntah la..berusaha jer la untuk kekalkan..insyaAllah..

C'Chanteque Maness said...

Imma: huhuhu~~ baiklah..aku cuba..ngee~~

Rashidi: Thanks 4 da info...=)

Naima is IMMA said...

Rashidi : amboi sempat promote web site lg... elok gak tuh... ingat leh tgk adamaya kat TV3.net jer... upenyer kat situ pun leh... hohoho...

sedih jer bro cite u... tu lar nak kate ponpuan jer teraniaya, sometime ade gak laki yg teraniaya... xleh nak cakap pape lar... terkebil2 gak ni...

tol x huda??? huhuhu

Nurulhuda said...

huhuhu~~
setuju2..zaman la nie...nk kate laki lebey2 pn xley gak...
tepuk dada tnye slera la...kalu rse kita nk yg terbaik tuk diri kita..kita kn la jd baik..xpun sbaliknye lah...tol x???

n0n0n said...

lalalalalala....suka suki je kata lelaki suka buang2 ek?pompuan pn ada gak yg suka meninggalkan lelaki...selain meninggalkan lelaki,meninggalkan bau pn ada gak setelah angin dibuang....wakakakaka....btw aku ni mangsa gak weh....jadi xmo r komen byk2 sbb masing2 tau dah ttg isu akhir zaman ni....

Naima is IMMA said...

Huda & Nonon : Erkkkk... same2 nasib yg same... no komen.... tetttt...~~!!!

C'Chanteque Maness said...

Imma & Nonon..Setuju arr...huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin