18 May 2010

Kantoi....????

Cilok mencilok memanglah kebijaksanaan aku... Kalau x, x leh hidup beb... Kuikuikui... Actually aku cilok ini from my BBF Huda Rakal... Jangan mare yer... Aku malas lar nak search kat you tube... Pastu kena google lagi tuk cari Lyric nyer... Jadi pendek jalan, copy & paste jer lar... hehehe...

Lagu Kantoi nyanyi Zee Avi ni ade lar kena mengena sikit ngan diri aku... Baik aku pernah wat perangai mahupun aku dah terkena lik... Padan muke aku... Hohoho... Rilek luuuuuu ngan "Kantoi"




Semalam I call you, you x answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dgn kawan you
But when I call Tommy he said it was'nt true

So I drove my car pergi damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bile I sampai you, you x ada
Lagilah I jadi gila

So I called then called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi x dgr
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known your words were never true
Why am I with you? I pun tak tahu
No wonderlah my fwenz pun x ske you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex-boyfreind's best friend
... Tommy
Kantoi.....

7 comments:

n0n0n said...

aku kagum sbb dia pandai main gitar.....rasa nk ngorat je pompuan ni....wakakakakakakaka

C'Chanteque Maness said...

hik3...
xjd na marah..sbb ko mention name aku..
kalu xmention td majuk xmo komen dh..hehe..
xdelah..gurau2 ajer...
uih..nakal jgk ko dlu yer...hehe..=P

Anonymous said...

biasalah zaman muda2 mesti nakal punya..

Thirah Rahim said...

adik aku dulu sampai wat msg tone guna lagu ni. huhu...

juju_illyana said...

hahaha aku pon dh lm cari lagu nih...kelakar kehkehkeh...

Rashidi Isa said...

kiter ada yg afdlin shauki nyanyi..nnti kiter share ngan semua yerk..

Naima is IMMA said...

hohoho...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin