25 May 2010

Weekend yang Lalu...

3G kembali nak mengedik-gedik di layar intranet ini.. Kuikuikui....

Ape kabor semo??? Sehat???
Sesungguhnya Cik Gedik aka CG amatlar malas memulakan kerja hari ini... BUT, Cik Gedik ade gak wat 1 keje... meng'fax' List of Calibrate Equipment to Miss Ling... Sudah lame CG memeram kerja ini, dan pada hari ini dalam sejarah, kerja itu dah sampai pun kepada insan yang berkenaan... hohoho... Wat cepat2 yer... Nanti bos i marah, nape equipment dah 2 tahun x calibrate... kuikuikui.... Sape nak jawab??? CG jugak....
Weekend yang lalu (idak lar weekend) starting petang Khamis sampai lar petang Isnin, CG menghabiskan mase ker KL... Nak watpe??? Ofcos lar CG nak g shopping... But for my little sister, dia nak Reg ker UM... Jadi apakah tujuan utama kami??? hahaha...

Di sini nak jugak menyelitkan rase baguih pada KTMB yang menyediakan Coach Wanita... Haritu CG naik... Memang baguih, xyah himpit2 ngan mat bangla ataupun mat nepal ataupun indon... Huhhh x kuase... Yang best lagi orang KTMB ade jaga kat entrance Komuter ni... So pada badigol2 yan xpaham2 bahasa, boleh lar dihalang dari masuk kawasan suci ini... hohoho... Bagus Abang2 KTMB... Baguih sungguh inisiatif anda dalam melindungi hak-hak kami... hehehe...

p/s : terkenang2 senyum simpul salah sorang abang KTMB... kuikuikui...

Malas nak bebel lebih2, yang nyata pershoppingan aku ke KL kali in sangat lar menjimatkan... jimat dari segi kuantiti barang yang di beli... banyak giler menda CG dapat menahan dari membelinya... Semakin matang CG kite ni yer... Bravo... Walaupun dah di bawa ke tempat fevret Shopping iaitu ke Mid Valley ang Jalan TAR, tapi masih banyak lebihan duit... Tetapi mase ke Mydin Mall, aku berabes banyak lar plak pada barang mekap... Huhuhu... Mekap Maybeline murah giler kat sane... Sape x mo wehhh...????

Sekian lar, wasalam...

p/s : Aku rindu sama Huda, Juju, T.am ngan Nonon (boleh lar masuk Nonon sekali.... )

10 comments:

C'Chanteque Maness said...

Weh...cik Gedik..awat trun KL xbgtau...huhu..aku pun duk sakan shopig weekend ritu..lau x..leh kite jumpe2..
Rindu yer...Me pn rindu kt kamu..muahh~~ hik3

Naima is IMMA said...

kekeke... x sempat lar... lgpun turun kl ng family, xpat nak jumpe member... hohoho... ko pun melayan shopping??? apsal x jumpe beb???? hehehe

Thirah Rahim said...

wahh gi kl ek? tak ajak!! huhu.. wahh bestnya shopping. kaya ek? bleh la open table huhu..

wani ajak jumpa minggu ni. jom2. jom tgk wayang shrek nak? sambil2 tu bleh meeting. aku dah decide kaler dh. harap2 senang la nak jumpa kaler tu huhu..

Naima is IMMA said...

t.am: open table??? close table bole lar... dah decide kaler dah bakal pengantin kite nih... hehehe...
ok, pape nak jumpe kite msj k...

C'Chanteque Maness said...

itu lah pasal..aku sharian merayap kt Japan Tar..pastu gie Sogo layan Karok..hehehe~~
Nie la akibatnye bila ade duit gaji lbh ckit...hehe..mmg xreti duk diam2..

Naima is IMMA said...

bese lar tu uda... lgpun bile lgh nak enjoy??? mase bujang2 ni lar... dah kawen nanti x pasal kena control suami camne??? hohoho

C'Chanteque Maness said...

hahaha~~ setuju2...slagi ade pluang nk enjoy..enjoy..sat gie suami kate xleh kuar xmrse la nk enjoy2 nie...harap xdapat la suami yg mcm tu...huhu~~

n0n0n said...

ko rindu kat aku ke imma?adeh,terharunya....(tipu je)...wakakakaka....hp ada,halo2 atau msg je r

Naima is IMMA said...

Huda : tau xper... bukan tentu sgt laki ni... kawan aku dah bape org benti keje jadi house wive jer... hohoho...

Nonon : ko, rindu sikit jer... masih x memerlukan khidmat sms or calling2... kekeke

n0n0n said...

cet...ye r.....aku bkn nye dok ipoh pn nk calling2....huhuhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin