25 August 2010

Blog aku kena Kidnap..!!!!



2 hari yang sungguh menyeksakan....

2 hari yang bebal yang di sebabkan mat sial tuh.... Memang sial lar dia...

2 hari yang buat aku sampai x kusyuk nak semayang....

Dan hari ini, aku dapat balik blog aku...

Syukur Alhamdulillah.....




p/s kepada penculik berkenaan :

Sial ko curi blog aku.... Ko ingat ko sape??? Ko ingat leh senang2 jer amek hak orang. pastu tukar ikut sukati. Ni aku pasan ko ade delete posting aku. Weiii bangang, ko tu sape??? Suka2 hati nak edit blog aku... Memang haram jadah punya manusia...

Mood : Tengah marah... nanti aku akan buh bukti pencurian dia... Sial punya mangkok...

11 comments:

C'Chanteque Maness said...

Cik Imma cayang..alhamdulillah..akhirnye ko dh dpt blek pasword ko...
sbr yer syg..hu3

Imma Yusri said...

Tu lar pasal.. finally...
suke suki jer amek hak org...
semoga dia akan dpt balasan-Nya

Rashidi Isa said...

huh? patot la tggu punya tunggu..bulan x timbul2..rupenye ada masalah..

"Si kidnap! kenapa la pendek+bebal+sengal+ x menghormati hak2 org nie..aiyo..dosa ma..bebulan pose nie wat kojo haram gitu..kan dah kena maki ngan owner.."

Cik imma..sabo le..kena letak security baru tue..tukar password ke..beli solex ker..bahaya dah mamat phyco nie..

Imma Yusri said...

sbb dia pendek+bebal+sengal = dayus
itulah sifat2 si pencuri itu... mmg x hormati hak insan lain... itulah kot, x cukup didkan punya manusia...

ntah lar shidi, sakit ati, xyah nak cakap lar... mmg giler babi marah ni... tolong lar jgn sampai hilang pedoman

Rashidi Isa said...

ish..x baik ckp mcm tue..bulan pose nie awk..
dah ler tue..sabar bebanyk..kalo kita marah lagi iman kita kurang..

ni dah nk masuk waktu...baik awk sujud pada yg Satu..minta dia tenangkan hati awk tue..lagi baik..besor manfaatnyer..dari marah2 wat aper..buat penat hati+penat badan jer bulan baik nie menahan segalanye..k..nk sambung kejer..^^

jg diri..^^

n0n0n said...

pendek+bebal+sengal = dayus

aku tinggi,tak bebal cuma ada sengal sket2.....hah..!!!sah2 bkn aku pencuri tu kn?patut la marah gler...dah r...jgn marah...marah itu api,dendam itu bara....nnt raya aku bg duit raya...ahaks....

Imma Yusri said...

sidi : sedang kesabaran lar jgk.. tp kadang2 mencarut lar jugak lagi... hohoho..

nonon : mmg sah2 lelaki yg di maksudkan bukan ko... ko jgn riso... kekeke... ko dah cakap nak bg duit raya.. aku tuntut nanti...

n0n0n said...

hahahaha....ok...nnt ko tuntut r....leh je nk bg...muahahahhahahahahahahahahahaha...paham2 je r gelak panjang aku ni....ahaks

Imma Yusri said...

nonon : klu ko gelak besor lagi aku sumbat ngan plastik beg.. hahahahahahahahahahaha... lg besor nampaknyer gelak aku....

juju_illyana said...

ish ape ke biadap btol si badigol nih...aku pon hangin... xsopan btol...gggrrrrrr geramnye aku....

Imma Yusri said...

mmg biadap tahap dewa setan 5 tanduk... mmg badigol lar pendek katenyer... rupa dah lar huduh, tgk2 perangai pun huduh... campak laut jaws pun x mo makan.. dia kate, TIDAK HALAL ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin