25 August 2010

Tolong berambus dari hidup aku...!!!!

Rasenyer tajuk ni pun dah tau aku tujukan pada sape. So perlukah aku mention nama buruk dia kat sini??? X payah lar... Kang dia nak saman aku lak...

Jadi, berhubung dengan perkara di atas, aku memohon kepada jantan keparat berkenaan sila berambus dari hidup aku. Jantan sedayus ko aku x perlukan langsung... Tolong lar berambus.... Kalau rasa tersinggah blog ni, cepat2 lar klik 'X' kat atas tu...

Tolong....

Tolong....

Tolong....

Jangan masuk campur dalam hidup aku dah... Ko dah cukup menyemak kan pikiran aku, sudah jangan ganggu aku dah...

Dalam dunia ni aku paling bencikan 1 benda jer iaitu KO..!!!

So tolong berambus dari idup aku...



p/s : ilang pedoman idup aku akibat jantan sekor ni... Aiseh, tolong kawan2, tolong pulihkan aku... Korang kenal aku rite??? Aku bukan sebengkeng ni.... Dah lar pose, wat kurang pose jer.... Kawan2 aku xkan marah korang camne aku marah malaun ni... Jangan riso naa.... Aku sayang kawan2 aku... Muaahhh...!!!

14 comments:

C'Chanteque Maness said...

aiseh..bru nk cadangkn ko buh jeh pic mangkok tuh..ckp wanted..hehe..
bahaya lak nk saman2 nie...tp die hutang orang..die org xleh saman die keh..

xpela imma..bnyk2 bsabar ea..nnt die akn dpt balasan die tuh..jgn bsedih..pie cr cpt buku tuh..bace..bg cool ckit jiwa ko..

xpon jom kite pie bcuti~~hehe

Imma Yusri said...

mmg ingat nak buh muke pisang dia.. tp dah dia ugut, aku sayangkan blog dia dari muke pisang dia... so akur dan bersabar jer lar... klu dia kaco hidup aku lg, laknatullah lar dia... dah aniaya org, nak saman2 lak... bongok punye manusia... dia tu bkn manusia kot...

Rashidi Isa said...

ish..sabo ler awk..bulan pose nie..ingat kat Allah tue..bulan baik nie..benci mana pun awk kat dia..just ignore jer dia..

bukan sy nk bela dia..tp jgn dah layan dia..forget pasal dia..wat per nk marah2 nie..perangai setan tue..dah jgn ikot..lebih baik kita buat benda yg berpaedah dari pk si pisang tue..

xpun awk gie cari pisang, awk penyek2 pisang tue buat kek pisang..abes cite..leh lepas geram kan..dah le tu..eh..smile sket..^^ nnt dah x comel dah susah plak nk market..kekeke..^^

huda razak said...

imma,
sungguh garang kawan aku tiba2
sabar imma
lelaki memang memeningkan kepala wanita
semperna hari wanita kebangsaan hari ini, ko kena cekal, tabah, kuat.
biar die nak wat apa kt ko.ko jgn tunjuk ko lemah.kalau bley belasah,ko belasah jer.

imma blog aku dah tukar.malas dgn blog lama aku.blog lama dah hapus.

http://lampuhijaulampumerah.blogspot.com/

link blog aku.
sekian

**sabar, kawan aku bukan kurang sikap sopan.ini dugaan bulan pose.sabar byk2

Imma Yusri said...

sidi : mmg nak forget pun... tetibe dia wat taik lak kat blog sini... sape x hangin... ape dia ingat dia malaikat??? ape dia wat semo betui??? mengong... tgu lar sok lusa reda lar... and can smile as before... tp dgn syarat mat pisang tu lenyap dalam idup aku... lenyap terus dlm dunia akhirat ni...

huda : adehhh huda... ni dia dah tipu+tinggalkan kite, pastu nak wat taik ng kite... mane aku x ngamuk ni... nasib aku x buh muke cipan dia... klu buh kang dia ugut aku nak delete blog aku... tgk senang2 jer... ape dia ugut tu akan kena balik pada diri dia... itu doa aku...

alahai huda, ko tukar blog baru ker??? nape huda???

C'Chanteque Maness said...

he3..sabar beb..kang die bwat onar lg kt bllog ko..naya kang...ko rilels2 dlu...hu3

eh..bila lak aku tukar blog baru..blog aku still same..cuma aku mencanggihkn layout jeh..huhu~~

n0n0n said...

eh?lama dah tak tgk ko marah...plg last darjah 6 kut....tp aku xingat ko marah pasal apa...mauahahaha...rleks r beb....ko mrh2 wat ko lg lapar je...hahaha....eh?tu aku...haha...apa kata ko buat kek pisang utk raya ni....nnt aku g mentekedarah kat umah ko....muahahahahaha

mr_abs said...

sabar yaaa!

nanti lepas pose, nanti belanja u makan ice cream cornettooo! :D

Imma Yusri said...

Huda maness : huhu.. huda, 'huda' yg tukar blog sorang lg.. huda razak.. korang dah nama akan2 kan dah bikin kompius... kekeke...

nonon : cesss kek pisang??? wat aku ilang selera jer... hahaha... aku penah ngamuk ek mase darjah 6??? aku rase ni mesti angkara nasrul.. hahaha....

mr_abs : ko nak blanje aku ice cream conneto??? yummm.. yum... untung gak mengamuk kejap.. kan dah ade org nak blanje...

C'Chanteque Maness said...

huhu..cess..bikin malu aku jeh..na tukar name la...Nurul...=(

n0n0n said...

aku rasa nasrul la kut...aku tak pandai sakat org waktu kecik2...hahahaha.....

Imma Yusri said...

huda : alalala, ko kan dah de nick name kat blog... C'chanteque maness kan dah best... uhuuuu...

nonon : blah lar ko x pandai nak sakat aku... ko penah conteng kat blakang tudung aku... mmg sengal.. ntah bape ari aku nangis sebab angkara ko.. ko ingat lagi???

juju_illyana said...

ape kes men ugut2 penakoooooooottttt!!!!! btol la badigol nih... hangin aku imma

Imma Yusri said...

juju : klu ko hangin, aku x tau lar nak cakap pe aritu tu... mmg badigol tahap neraka mamat tuh... benci tahap gaban aku... main suke hati dia jer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin