12 September 2011

Hadiah Dari Hati

Ini merupakan 1st hadiah yang sy dapat dari En Tunang... Tapi mase ni kami lum tunang lagi lar.. And lum Jatuh Cinta pun lagi... Kekekeke... Hadiah ni sempena sy beli Camera EOS Canon 550D... Katenyer nanti bile dah tangkap gambo senang nak edit.... CS 5 wehhh... Mase ni CS 5 memang sangat lar baru... photografer2 pun baru nak update version... Dan banyak lagi yang gune CS 4 jer... Riak x riak.. Dalam x tau gune, bukan main latest version aku akan pakai nanti.. Muahahahaha...~~~~

Akan tetapi, di sebabkan ade masalah pada pemilihan 'Keygen Key', maka sampai sudah aku x pat gune CS 5 aku tu... Last2 gune Adobe cabok versi zaman batu jer lar... Ape dah jadi pada CD hadiah dari hati itu??? Wat pekasam dalam opis aku.. Uhuk3... Sedih wooo.. Baru nak eksen, last2 x kesampaian.... En Tunang pun cakap, nanti lar, pas kawen dia akan kasi aku gune kat laptop dia... Alahai..... Nak x nak kena lar pasrah sebab aku sememangnyer buta IT... Huk3...


p/s : moral of the story, jangan eksen atau berNIAT eksen pada sape2 dan bile2 pun... Eksen2 lar... Allah murka nanti baru padan muke engkau.... Hahahaha....

5 comments:

n0n0n said...

laaaa....cari r bebetul kat intenet keygen nye....xpn ko pkai je corelDraw....smart gak pkai tu...hahaha....

Imma Yusri said...

keygen key tu ade je dalam CD tu, aku aku x reti nak pilih.... uhuuu~~~~

corelDraw x penah dengar pun... muahahaha...

mr Nonon : sila update blog, mmg dah jadi tempat pelupusan sampah dah aku tgk... kekeke

Anonymous said...

wahaiii cik imma yang terrrr-istimewa..cer try dulu..nnt bila nk install PS cs5 tu kat pc..bila dia minta keygen..meh ler habaq kat abe nie..insyaAllah abe leh tulun ngan seikhlas hati..^^
ini idak..bg tau bila dah kat umah..memey r x dpt tulun cik kak oii...hmm..

Imma Yusri said...

wahi en abe yang terrr istimewa... boleh ker???? ok2 nanti i buat balik kat opis sambil call u using Xpax Colony... hehehe... Tunggu....

n0n0n said...

adeh....geli lak aku tgk kome bercinta kat komen blog ni....hahahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin