07 September 2011

Salam Aidilfitri

SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Ape yang best yer Raya tahun ni??? Ermmm xde pape perbezaan yang besar lar... Kecik2 jer... Uhuuu....    
- Tahun ni 1st time beraya ngan kehadiran 'Kak Ipar'... ^^
- Tahun ni 1st time wat laksa Johor.. Tu pun hasil didikan Kak Ipar... ^^
- Tahun ni 1st time beraya ala-ala jer. Sebab pale otak pikir nak ke Johor anta cut
- Tahun ni 1st time wat kuih raya sikit... Hahahaha....

Pape pun, Bergembiralah di Hari Raya.... Pada kawan2 menghoyan yang belum ku temui lagi, Hope dapat beraya ngan korang NEXT Week.... Bahaya kalau x jadi, sebab kawan2 dah majuk.... Kekekeke....

Dan kepada Incik Tunang.... InsyaAllah kite baraya ujung Syawal nanti k... Hik3.... Can't wait that time... ^^

:: 1 Malaysia ::

8 comments:

C'chanteque Manes said...

Cik Imma...camat hari raye...wah2..sedap x laksa jhor?? faveret aku tuh...hihihi..nnt aku dtg perak ang buat kt aku ye..kekeke

Syiqin Oshin said...

Selamat Hari Raya Imma cute. N thanks for the lovely sweet chocolate n kuih raya yg berjaya smpi ke rumah hamba hehe.. sgt sedap aih, ceq suka.
Klu mai KL, jmpt dtg raya umah ceq na. Jemputan raya ni ditujukan juga buat cik chanteque manes diatas :)

Anonymous said...

haha..to my cik tunang..
slamat hari raya too..n yg kat atas nie gak..haha..
en. tunang pun x sabar nk tunggu hujung bulan nie..haha..lalalala..~~

dak-mo-man-tai

izee said...

imma!!! slmt arii raya!!! byknyerr 1st time taonn ni!ahaaaaaa smlaa kiterr 1st time dlm hidup yakni 1x dlm idup pengalamanku.. DIY.

Imma Yusri said...

@huda : Selamat hari layer der.... byk lar aku yg wat. ko org johor, patut ko yg masakan utk aku....

Imma Yusri said...

@ Cyiqin Radzi : Selamat Hari Raya sayangku stuntgirl... Kekekeke... Nasib sampai gak... riso wehhh....

Imma Yusri said...

@ En Tunang : Hehehe... me too.. x sabar nak berkursus... Uhuu~~~

Imma Yusri said...

@ izee : tau xper... ramai yg 1st time... and kite pun same status lar dah... ohhooo~~~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin