28 March 2012

Monavie Juice

Sekarang ni CikGedik melayan Jus Monavie... Hari-hari minum sebagai percubaan bagi menurunkan kolestrol dalam darah ini.... Sebelum minum (13/3/2012), Cik Gedik punya kolestrol adalah 6.8 (LDL : 4.1 manakala HDL : 1.39) Yang perlu kite turunkan adalah kolestrol LDL.. Kolestrol jahat dengan istilah lain... Kate Monavie ni diorang leh kurangkan kolestrol. Maka ape kate kalau aku cube dalam 3 bulan ni....


Untuk percubaan pertama ini, Cik Gedik dah borong 6 cases Monavie... (Unggu + Merah + Hijau)... Cik Gedik nak makan yang Merah ngan Unggu. Manakala my dad nak makan yang hijau memandangkan kelebihan dia untuk sendi2 yang sakit.... Bagi Unggu dan Merah, kegunaan dia agak general. Cume merah lebih pekat dari Unggu...

Mase 1st time minum Monavie ni, ketaraan nampak pada muke... Muke nampak shinning jer... Jerawat kurang... jeragat pun kurang... Macam pas makan pati prune Innershine lar... Cume ni lagi power gamaknyer sebab baru makan seminggu dah nampak hasil.. hik3... Oleh sebab itu Cik gedik kasi try lagi... Nak muke cantik. Nak kurangkan kolestrol.... Hope ade lah keberhasilannyer sebab Jus Monavie bukan murah.... Uhuu~~~~

p/s : see you next 3 - 4 month untuk lihat hasilnya...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin