09 March 2012

mY Fist Tanamera Product

Salam uolls.... Baru-baru ni Cik Gedik tanpa sengajanyer pergi lar ke CM dengan En Tunang... Ape tu CM??? Ofcos lar Central Market uoll... Mat2 saleh suke tempat camni... Cik Gedik pun suke... Tapi suke tahap sederhana jer... Hohoho...

Dalam jalan2 kat sane. Tetibe Cik Gedik nampak kedai Tanamera... Wahhhhh excited you... Rase nak menjerit... tapi i cover lar.. Malu lar... Kite kan orang Melayu. Kena jage adap tatasusila you.. Ok back to main story, bila dah sampai kat sini rugilah kalau i x beli ape2... Kebetulan pula, ade diskaun untuk semua item sebanyak 20%... Mane lar i boleh tahan... I amek jer semua... Ehhh bukan lar amek semua... Sikit2 jer... Kewangan tidak berapa mengizinkan... Uhuuu....

Dan yang pasti i dah beli dah Virgin Coconut Oil yang Dynas Moktar dok slalu promote sebab kate best sangat... Pada i, bukanlah nak pakai untuk senang beranak, sebab i baru nak kawen. Bilekan pula nak beranak. Jadi pospone lar niat utk letak kat tempat tuttttt.... hehehe... VCO ni actually leh digunakan di 4 tempat (kat botol tulis 3 jer). Tempat2 yang boleh di sapu dengan VCO ni :
  1. Sapu di muke
  2. Sapu kat badan... Baru gebu2 youuu...~~~~
  3. Sapu di kulit kepala
  4. Sapu di tempat peranakan
I beli sebab nak sapu kat kulit kepala yer... I nak tebalkan rambut ni... Mane tau nanti leh dapat rambut cam Nora Danish... Mengancam you.... 
Selain beli VCO, i beli lar sekali tunku moden... Panaskan dalam microwave 3 minit dah leh pakai... Canggihkan... Selain tu, i beli Heat relieve Eye Pillow... Dan Face Mask... Keberkesanan nye???? I pun xtau lagi sebab sayang nak gune... Uhuuuu....

p/s : Hope, kawen nanti ade orang hadiahkan microwave... Leh lar i panaskan tunku moden i dalam tu.. Auwwww....... I loike...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin