21 March 2012

Semua Murah @ IRC Book Fair

Sangat berpuas hati bile dapat shopping barang yang mahal tapi dengan harga yang murah.... Itulah yang Cik Gedik alami semalam mase pergi ke IRC Book Fair...Giler sangat berbaloi dan murah.... Contoh buku kat bawah ni... Kalau nak tau, buku ni ade 300++ pages, hard cover dan sangat berat sebab gune kertas yang keras tapi harga cume RM29.90 (Healthy Appetite) dan RM34.90 (Jamie Oliver, Jamie's Kitchen) . But ade jer buke yang diskaun takat 50% jer. Bergantung pada nasib dan hasil usaha anda dalam mencari buku2 yang best... Cik Gedik memang suke buke resepi, tu yang cari buku resepi sahaja lar...

Jadi pada yang ade di UTP dan belum pergi lagi, hari ini last day... Diulang lagi LAST DAY... maka manfaatkannyer... Hehehehe...~~~~



p/s : Cupcake dari Sweet cuppy Tronoh pun ade... Moh ler ke sane.... (Promote lebih2 plak) Uhuuu~~~~

2 comments:

C'chanteque Manes said...

uhuhuhu~ bestnye buku resepi...mmg isteri mithali nie..rajin duk dapur..hihi

Imma Yusri said...

mithali lar sgt... xleh ke dapur sgt.. nanti senang cubby.... hik3...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin