27 July 2012

Ucapan Terima Kasih kepada semua.....

Assalamualaikum...
Walaupun majlis dah 3 bulan berlalu,
Tapi rasenya idak ler salah
kalau saya nak ucapkan jutaan TERIMA KASIH kepada semua
yang terlibat secara langsung dan x langsung dalam
menjayakan Majlis Perkahwinan ku...
Tanpa bantuan dari saudara-mara, kawan-kawan
sudah pasti majlis tidak akan berjalan dengan lancar...

Saya mulakan dengan penghargaan kepada family saya...
Mekaseh banyak2...
Terutama kepada adikku Izzati yang kelam kabut dari awal majlis sampai ke hujung...
Mujurlah dia x demam macam mase abangku kahwin dulu...
Dan kepada Kak Ina yang same-same susah payah sebagai runner ke-2 kami...
Abah, Mak, Ajek and Atuk (sayang xde dalam pic)... Mekaseh Banyak2...
Love You All... Muaahhh....


X dilupakan juga kepada saudara-mara belah abah dan belah mak
yang bersusah payah menyambut tetamu...
Hantar door gift... Hantar ice cream... Bungkus lauk...
Dan macam2 lar...
Andai ade terkurang, terkasar, tersilap semasa majlis,
saya mintak maap sesangat.... Uhuuu~~~~

Sedara belah Abah

Sedara Belah Mak
(Banyak lagi yang datang... tapi sayang xpat nak di kumpulkan...)

Last but not least, Thank you kepada semua kawan-kawan 
yang terlibat secara langsung dan x langsung....
Yang tolong anta door gift...
Yang tolong jadi runner ke sane ke sini...
Yang tolong anta amek barang, Thanks a lot....
Dan special thanks to my pengapit, Fana dan Imin...
Macam mana pun, i'm say sorry
atas ape yang terjadi kat korang....
Harap korang sabar...
Walaupun aku pun x tentu leh sabar kalau menda ni jadi pada aku....
Terima kasih sangat2 sebab membantu aku aritu....
X lupe gak dengan kawan aku Huda... Sebab ape??? Dia ni memang spesel kes.... Dia datang untuk kedua-dua majlis aku... Manjoi ngan KL.... Owh, bukan ramai yang sanggup berbuat macam tu.... TQ dear.... Dan tak dilupekan adik ku Syuaib, yang same gak kes cam Huda.... Beliau datang ke kedua-dua belah majlis.... Thank You so much dik.... Hehehehe...

Pape pun, sangat happy apabila My Big Day dapat dijayakan dengan baik... Alhamdulillah... Perasaaan penat yang teramat sangat sebelum majlis, terus hilang mase duduk atas pelamin.. Rase puas sangat... Mungkin aku rase puas, sebab kebanyakan perkara, aku wat sendiri... DIY... Nak jimat katekan... Dan yang paling utama, aku puas hati dengan hasil titik peluh ku..... Hehehehe....

So pada yang nak kahwin, better banyakan buat sendiri... Jangan main order, booked and tunggu.... Nanti x feel lar..... Ohooo.....

3 comments:

ellieandcarl'sstories said...

x tau nape . tp kite rase pic kat bawah tuh sgt perfect.

C'chanteque Manes said...

Hehe..ekceli aku nk pie yg kt ipoh jer..tp aku dh ckp kt Syiqin nk teman die yg kt Kl..so aku gie gak la..lgpn dpt jumpe korg skali lg slepas kite jumpe kt sabah..hehe~ bezanya aku n syiqin status single ko dh married skrg nih..kekeke

Imma Yusri said...

@ellieandcarl : hehehe... thanks to my photogrfer lar kalau camtu...

@huda : xper lar... klu x mesti syiqin segan nak dtg... kekeke... tu lar kire ni reunion lar kan selepas lame terpisah dari dejavu kinabalu... uhuuu~~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin